niunka24 15.04.07, 23:05 Jestem ciekawa, jak jest u Was, czy maluchy śpią same, w łóżeczkach, czy z Wami? Mój już od jakiegoś czasu sam, ale czasem nad ranem nie chce mi się o odkładać i zasypoiamy razem... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka no jasne :) 15.04.07, 23:31 po kapieli te 4, 5 godzin spi sam w gondolce obok naszego wyrka a potem go biore na karmienie do siebie i juz zostaje do rana ) Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: no jasne :) 15.04.07, 23:36 eh...a mój się budzi co 3, 3,5 godz jak Wy to robicie, że Wasze dzieci mają taką przerwę długą, ja też chcę! no i mój po każdym karmieniu "idzie" spać do siebie, ale rano czasem nie daję rady i już nie mam sił go odkładać, albo mąż się złamie;> Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: kozki w lozeczkach :) 16.04.07, 07:58 Asię co noc męczą kolki więc śpi na moim brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: kozki w lozeczkach :) 16.04.07, 13:24 szemsi- jak ty to robisz ze spia grzecznie w lozeczkach? moja zasadniczo tez ale..roznei bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 nauczyłam je :) 16.04.07, 20:11 mysle ze to butla. Kiedys pily u mnie w lozku i zasypiały, teraz kazda w swoim i zasypiaja przy tym technicznie z trzema nie dałabym rady w moim ja bym musiała w ich łózeczku spac... Odpowiedz Link Zgłoś
aminka70 Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 08:37 u nas podobnie. Po kąpieli śpi w łóżeczku do 23-24. gdy małz zasypia przynosi mi go na karmienie i mały zostaje u nas. Leniwa jestem i nie chce mi sie biegać po domu po nocy. Ale zazdroszczę tym, którym dzieci śpią 4h w nocy . Mały domaga sie konsumować co 2-3h. karmie na śpiku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 09:01 Filipek śpi zasadniczo w swoim łóżeczku - odkładam go po nocnym karmieniu. Ale czasami rano go bierzemy dołóżka. NIe śpię z nim, bo nie karmię w zasadzie na leżąco, bo mam problemy z kręgosłupem i wygodniej dla mnie jest karmić na krześle. Zatem i tak jestem wybudzona podczas karmienia wiec odkładam go do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 09:41 śpi w swoim łóżeczku, w nocy karmię na siedząco (na leżąco za dlugo trwa, poza tym budzi się po godzinie wściekle głodna), a tak po pół godzinie jest najedzona odkładam do łóżeczka, śpi do rana Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 16:33 Zasypia po kąpieli w swoim łożeczku, budzi się różnie tak między 4 - 6 rano, zjada i natychmiast zasypia w swoim łóżeczku, na kolejne 4 godziny. Ja karmię butelką, mlekiem odciąganym z piersi, więc karmimy się na siedząco, ale Arek zawsze jest na wpół śnięty i zaraz zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 16:36 Acha chciałam zaznaczyć, że mały spał w z nami w łóżku może kilka razy na samym początku, w kryzysowych sytuacjach. Napatrzyłam sie na siostrę jak się męczyła kiedy jej syn sie przyzwyczaił do spania w ich łóżku. Córkę wychowałam tak, że nie spała z nami wcale i jest ok, więc i syna tak wychowam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: śpicie z dziećmi? 16.04.07, 22:03 Rany to tylko nasza śpi z nami całą noc ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: moja spi we wozku w nocy 17.04.07, 08:12 Szymek po kąpieli i wieczornym obżarstwie śpi w łóżeczku do 3-5 rano(w zależności od nastroju i poziomu głodu), potem biorę go na karmienie do nas a że się karmimy na śpiocha to już do rana zostaje z nami Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: śpicie z dziećmi? 17.04.07, 23:26 Nasz Kuba generalnie śpi w swoim łóżeczku. Tylko czasem po nocnym karmieniu zostaje u nas - jak przysnę i go nie odłożę albo jak bardzo marudzi i nie chce ponownie zasnąć. Rano, jak mąż wstanie, a mały dalej ma ochotę na małe spanko też ląduje ze mną w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś