niebieskaewka 02.05.07, 10:26 czy siedzicie z maluchami przed kompem? Moja wlasnie krzyczy,a ja wlasnie czytam forum,wiec innej opcji nie ma, jak wspolne odpisywanie.Niech sie uczy od malego obslugi,bo jak podrosnie takich zabytkow pewnie juz na swiecie nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziegielek Re: bobofrut+komp 02.05.07, 12:47 ja też tak pisze.Wydaje mi się, że od komputerów naszych pociech i tak nie uchronimy Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: bobofrut+komp 02.05.07, 14:31 mój synek właśnie przy cycu a ja drugą ręką klikam Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: bobofrut+komp 02.05.07, 14:42 U mnie to samoRazem rano sprawdzamy poczte itd Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: bobofrut+komp 02.05.07, 17:46 Mój za chwilę sam obsługiwać klawiature będzie umiał DDDD A tak serio to czasami nawet poczty bym nie sprawdziła jak ma dzień marudzenia więc nie ma wyjścia i jakoś sie trzeba było nauczyć pisania jedną ręką. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 kozy juz spia w lózeczkach,ale 02.05.07, 21:35 w dzien i na wieczór jak becza to wkladam je do wozka i podjezdzamy pod komp, czasem klepie jednym palcem bo je hustam a one patrza na wygodną matke Odpowiedz Link Zgłoś