koracz7 16.05.07, 19:28 Witam szukam mam dzieci urodzonych w lipcu 2005roku. Moja Nati urodziła się 30 lipca 2005r. No a teraz jak na nią patrzę to własnym oczom niewierzę bo już jest taka duża! Napiszcie coś o sobie i waszych szkrabach. Pzdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata77_h Re: lipec 2005 01.06.07, 18:37 Hej. A mój Tymoteuszek urodził się 18 lipca 2005 roku. Obecnie waży 13900g i ma ponad 90 cm więc jest duży jak na swój wiek. Mi też trudno uwierzyć w to, że był maleńki jak się urodził. Teraz to duży chłopczyk, bystry, ciekawski, energiczny i pomysłowy. Przy zajmowaniu się nim, trzeba mieć oczy na około głowy. Wszędzie wejdzie, wszystkiego dotknie..... zwyczajnie ciekawy otoczajaćego go świata. Pozdrawiam. Beata - mama Tymusia Odpowiedz Link Zgłoś
sabina322 Re: lipec 2005 02.06.07, 14:22 witam moja córeczka jest również z 30.07.2005 jest raczej drobna,zjeść dosyć lubi ale cóż-non stop w biegu ma jakeś 11,5kg(dokladnie nie wiem) a ciuszki nosi na 86-92 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap75 Re: lipec 2005 11.06.07, 21:26 Hej! Nasza Zuzia urodziła się 28 lipca 2005r. Jest filigranowa, waży około 9,5kg. Ma charakterek. Dużo biega, naśladuje starsze rodzeństwo, wchodzi na łóżko piętrowe i na szczęście w tym tygodniu nauczyła się z niego schodzić. Całkiem sporo mówi, składa powoli proste zdania. Sama zrezygnowała z pampersów Jest tak samodzielna. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap75 Zuzia skończyła dwa latka! 30.07.07, 10:10 Nasza najmłodsza zdmuchnęła w sobotę dwie świeczki)) Ech, jak ten czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: lipec 2005 15.06.07, 19:29 Mój Maksio urodził się 25 lipca. Jest wysoki ale szczupły, waży ok.12 kg a ubranka nosi na 92. Jest bardzo żywym dzieckiem i straszna gaduła. Zaczął mówić zanim skończył rok, więc teraz to już całymi zdaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
justyla Re: lipec 2005 07.07.07, 01:02 Mój Franuś przyszedł na świat 8 lipca Jest wyrośniętym dwulatkiem,ma kręcone włosy,zniewalający uśmiech i ogromny temperament.Uwielbia grać w piłkę nożną,także w domu,więc w niebezpieczeństwie są szyby i inne sprzęty. Z każdym dniem mówi coraz więcej i wyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
april79 Re: lipec 2005 16.07.07, 11:10 Witam. Jestem mamą Oli , która właśnie dzisiaj ma urodziny jak ten czas ucieka. właśnie z mężem przypominalismy sobie jak to było dwa lata temy przy porodzie i pierwsze dni. ehhhh.teraz ola jest rozbieganą gadułą. wszędzie jej pełno. Waży ok 12 kg i zbliża się do 90 cm.ma kęcone włosy i za nic nie chce się czesać.a w tej chwili tworzy jakieś dzieło malarskiepozdrawiam lipcowych rówieśników i mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwol Re: lipec 2005 26.08.07, 23:28 Witam. Mój synus urodził sie 3.07.2005 roku. Był taki maluni Teraz jest troszeczkę większy. Jest bardzo spokojny, uwielbia samochody i wszystko co się z nimi wiąże, lubi oglądać bajki i Mini Mini. Każdego dnia odkrywa cos nowego i dzieli się tym z nami. Mój nr GG 6676350, jeśli któras z pań ma ochotę porozmawiać i wymienic się doświadczeniami. Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: lipec 2005 09.05.08, 13:23 Odświeżam wątek!!!! Nasze lipcowe pociechy, za dwa miesiące będa zdmuchiwac ze swoich torcików już trzy swieczki!!! jak minął Wam kolejny roczek? Czego nauczyły się Wasze dzieciaczki? Mój Tymuś skończy 3 latka 18 lipca. Straszny gaduła, pieszczoch, jest energiczny, wszędzie go pełno.... to mu się wciąż nie zmienia. Jest bardzo ciekawy świata. Już pół roku temu nauczył się liczyć do 10 (sam, bez większego wysiłku, to zabawowa szkoła babć), zna wszystkie literki - uczył się je rozpoznawac na paczkach od pieluch i innych opakowaniach - sam pytał jaka to literka. Zna wiele piosenek i wierszyków, mówi duzo i coraz ładniej. Pozdrawiam wszystkie trzylatki i ich mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: lipec 2005 17.07.08, 14:55 Co słychać u Waszych trzylatków??? U nas jutro trzecie urodzinki!!!! Oj będzie zabawa!!!! Wybieramy się do Aquaparku. Synek uwielbia zabawy w wodzie, nie chce z niej wychodzić!!! A w sobotę mała imprezka i zdmuchiwanie świeczek!!!! JUŻ TRZECH!!!! Pozdrawiamy wszystkich trzylatków i życzymy dużo radości Mama Tymcia (18.07.2005). Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_h Re: lipiec 2005 24.03.09, 11:44 Odświeżam wątek Co słychać u Waszych 3,5-latków? Mój synek Tymuś (skończy 4 latka 18 lipca) chodzi do przedszkola, jest wesołym, energicznym chłopcem o "maniakalnych" zainteresowaniach cyferkami i literkami. Wciąż "zadręcza" nas pytaniami pokroju: "co tu pise?" To mały intelektualista: jego ulubione zabawki to książeczki, puzzle, układanki itp - autka mogą nieistnieć. Jakie są Wasze lipcowe dzieciaczki? Pozdrawiam wszystkie lipcowe dzieciaczki i ich mamusie Mama Tymka Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: lipiec 2005 22.07.09, 17:06 Mój Maksymilian w sobotę skończy 4 lata, zna wszystkie literki i cyferki. Ze złożeniem i czytaniem idzie trochę gorzej ale ma jeszcze czas ważne, że są chęci. Samochody to jego pasja, zna wszystkie marki. Teraz "żyje" filmem auta zna go prawie na pamięć. Wszystkie akcesoria muszą być z postaciami z tego filmu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek1 Re: lipiec 2005 07.08.09, 09:25 Kubus ur 27.07.2005 Duży duży chłopaczek i mały przedszkolaczek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_h Re: lipec 2005 10.03.10, 07:49 Podnoszę wątek. Co słychac u waszych 4,5-latków??? Mój synek przedszkolaczek chłonie wiedzę jak gąbka. Codziennie "sprzedaje" mi w domu to, czego nauczył się w przedszkolu. Ma świetną pamięć i pamięta słowa wszystkich wierszyków i piosenek Napiszcie coś o swoich pociechach Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś