effibris 11.06.07, 12:24 Chciałabym się wybrać na takie badanie, ponieważ mój lekarz prowadzący takiego super sprzętu nie posiada. Może znacie jakies prywatne gabinety gdzie można to badanie wykonać i orientujecie się w cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 11.06.07, 15:27 LuxMed przy rondzie Kaponiera, robi dr Urbaniak, koszt - 165 zl, ja jestem bardzo zadwolona z wizyty, badanie trwalo 45 minut, dostalismy film (trzeba tylko miec plyte DVD z sobą), lekarz wszystko szczegolowo objasnil, kontakt do LuxMedu na stronie www (dzwon od razu na recepcje a nie na ten ogolnopolski numer) Odpowiedz Link Zgłoś
olkas0877 Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 13.06.07, 20:36 Ul Tęczowa 12 doc Ropacka koszt 150zł płyty ma swoje nie trzeba zabierać własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaa Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 09.08.07, 11:14 To dziwne . Dziwsiaj tam dzwoniłam i pani w rejestracji powiedziała, że płyta w cenie usługi (cena 200 zł). W którym tygodniu najlepiej robić to badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 15.08.07, 16:06 ja tez u Ropackiej w styczniu placilam 200zl Odpowiedz Link Zgłoś
anetta1980 Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 20.08.07, 15:51 w Lux Medzie przy Kaponierze koszt już 200 zł. Wykonują lekarze Urbaniak i Podsiadło. Płytki dvd już nie trzeba zabierać ze sobą. wszystko w cenie. Idę jutro.Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaa Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 21.08.07, 08:35 I jak było? Jesteś zadowolona? Ile trwało badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta1980 Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 21.08.07, 19:53 Ja już po badaniu usg 3d u dr K. Podsiadło. To był totalny błąd. Dr wykazał straszną niekompetencję. Spóźnił się i badanie trwało tylko 15 minut, a nie 40 jak obiecywano, dr nie zrobił rzadnych pomiarów małej, żadnych zdjęć,nie znał się za bardzo na ultrasonografie, nastraszył, że mała ma owiniętą pępowinę w okół szyi i jak poczuje gwałtowe ruchy to mam jechać od razu do szpitala, a w domku kiedy chcięliśmy obejrzeć płytkę okazało się że jest ona pusta i nic się nie nagrało. Pojechaliśmy z reklamacją do LuX Medu i tam od razu przyjął nas inny lekarz dr T. Urbaniak, który ponownie powtórzył to badanie. Nie był raczej zaskoczony niekompetencją Podsiadły. Fachowo ocenił naszą Zuzię dokładnie robiąć pomiary, zdjęcia, objaśniając wszystko rzeczowo wykazał się dużą wiedzą. Niestety płytki dvd się skończyły, więc uwówił nas na następny dzień, aby jeszcze raz zrobić badanie z nagraniem. Oczywiście wszystko w tamtej cenie. Dltego dziewczyny jak wybierzecie się do Lux Medu na usg to tylko do dr T. Urbaniaka, bo do Podsiadły to szkoda waszej kasy i czasu. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 11.06.07, 16:33 ul. Cienista 10 www.centrumzdrowiakobiety.pl koszt to 250pln. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzuzia Re: Gdzie na usg 3 lub 4d w Poznaniu? 23.06.07, 22:38 w szpitalu Raszei - koszt 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
olkas0877 W Razsei robili ale jak ja chciałam iść to juz nie 24.06.07, 07:30 ... robili (zbyt dużo chętnych było) teraz może się coś zmieniło więc warto sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka43 Re: W Razsei robili ale jak ja chciałam iść to ju 13.07.07, 09:03 Przed chwilą dzwoniłam do ich pracowni USG. Od nowego roku nie robią USG ambulatoryjnie Odpowiedz Link Zgłoś
effibris Re: W Razsei robili ale jak ja chciałam iść to ju 14.07.07, 08:51 ja byłam w Lux Medzie, pomijająć cene... jestem bardzo zadowolona, Dr.Urbaniak to kompetentny lekarz z doświadczeniem, baaaardzo miły i na bieżąco gada co widzi.Bardzo mi podbudował psychike Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lolaa Re: W Razsei robili ale jak ja chciałam iść to ju 23.08.07, 14:21 Dzisiaj się zapisałam do Lux med do dr. Urbaniaka. koszt 200 zl ale płytę trzeba mieć swoją. Każdemu mówią widocznie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta1980 usg Lux Med 23.08.07, 18:07 To rzeczywiście dziwne, że jednym każą przynosić płytkę a innym nie. Wszystko zależy pewnie od tego kto zapisuje. Nam dali mimo, że mięliśmy swoją. Lekarz rano przed badaniem sprawdzał czy na pewno ma płytki dvd. Życzę dobrych wrażeń. Dr Urbaniak jest sympatyczny i rzeczowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś