edziaj14 25.07.07, 21:02 ja karmie cycem i czasami 3 rozpuszczalne,a potem sumienie mnie meczy ze truje moje dziecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buska_77 Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 25.07.07, 21:05 Zawsze jak ktoras parzy i zaprasza na forum W realu prawie wogole,bo bez mleka nie lubie a z mlekiem nie moge,bo Antek ma skaze Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 25.07.07, 21:38 ja tez karmie cycem i zazwyczaj to dwie rozpuszczalne, ale 3 też się zdarza. Zawsze pije z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 25.07.07, 22:07 wiem ze nie na temat ale jestem nowa na forum,a moja Pola urodziła sie tez 12.02.2007 i tez ma skaze Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli3 Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 25.07.07, 22:05 To można w ogóle pić kawę przy karmieniu?????? i nie pobudza to malucha?? Moja Pola jest tak pobudzona sama w sobie że aż sie boje jak mogło by to wyglądać bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
katrinew Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 25.07.07, 22:28 ja piję od 1 do 3 ale na tydzień.Też rozpuszczalną z mleczkiem -tak pół na pół.Pediatra zabronił mi picia kawy codziennie,wysysanie jej póżniej przez dziecko podobno zwiększa akcje bicia serduszka(taką teorie przedstawił mi lekarz).Herbate moge ale bardzo słabą a najlepiej owocowe. Pozdrawiam mamusia wojtusia(07.02.2007) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka cala ciaze pilam 1 kawe na dzien,przy karmieniu 25.07.07, 22:35 tak samo.Nie zauwazylam zadnego wplywu na dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
animka2707 Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 26.07.07, 09:52 Ja pije 2 kawy dziennie, choć trudno to nazwać kawą takie "siki cioci Weroniki", z pół łyżeczki pół szklanki wody i pół szklanki mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
buns Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 26.07.07, 10:57 W ciąży piłam 1-2 małe rozpuszczalne z mlekiem, teraz piję bezkofeinową (2-4 filiżanek dziennie) bo lubię smak kawy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 ja tez karmie i pije:) z 26.07.07, 12:36 mlekiem 1 dziennie. W ciazy tez pilam czasami - taka słaba, rozpiszczalna. Mysle ze nie zaszkodzi, nic mu sie nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
agula801 Re: zero-nienawidze kawy :D 26.07.07, 15:26 Jestem uzalezniona od kawy/rozpuszczalna z mlekiem/;-(w ciąży prawie w ogóle nie piłam, zupełnie mi nie smakowała..Po porodzie wróciła do starych nawyków i na razie piję ok 2-3...ale jak wróce do pracy ta ilośc napewno wzrośnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: dziewczyny ile kaw dziennie wypijacie???? 28.07.07, 20:22 codziennie nie ale raz na jakiś czas tak, sypaną, czarną. Uwielbiam kawę Po porodzie raz się napiłam i Mały był niespokojny, odstawiłam totalnie ale teraz od jakiegoś czasu mogę i już nie widzę żadnych reakcji. Zawsze popijam dużą ilością wody, to podobno lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś