aj-a 16.09.07, 22:00 Dzisiaj Misiu mnie zaskoczył rano leżał w łóżeczku i wchodzę do pokoju mały popatrzył na mnie i powiedział!! MAMA i teraz jak tylko mnie widzi to cały czas tylko mama i mama )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama a moja do mnie woła : 17.09.07, 09:39 TATA )) Naprawde wierzycie w to że to świadome??? Poprostu taki zbitek pewnie im najłatwiej wymówić(tak jak mojej TATA, DADA, GUGI itd) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: a moja do mnie woła : 17.09.07, 10:10 a czy ja napisałam, że moje dziecko mówi 'mama' świadomie? oczywiście, że nie. sam fakt jednak wypowiadania tego słowa cieszy zapewne przyjdzie czas i na inne sylaby, teraz jest czas na mamę i tylko mamę Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Mój Maks Mama, Baba - świadomie mówi :))) 17.09.07, 11:01 Mój synek już miesiąc do mnie krzyczy "MAMAAA" i robi to świadomie. Woła mnie z łóżeczka jak wyjdę z pokoju i jak przyjdę do Niego to jest najszczęśliwszy Albo jak Go ubieram to krzyczy !MAMA! - nie wiem czy mam się śpieszyć wtedy czy co A mało tego BABA też mówi )) Odpowiedz Link Zgłoś
aj-a Re: jeszcze amm 17.09.07, 13:06 za szybko enter(Misiu pomaga ) Misiek tez mówi świadomie bo tylko jak mnie widzi to jest mama a teraz jak jest głodny zaczyna wołać amm najpierw myślałam ze tak sobie gada ale już kilka razy sprawdziłam i jak pora jedzenia albo jak je to krzyczy AMMM Odpowiedz Link Zgłoś