an555 14.11.07, 13:35 dziewczyny dajecie swoim dzieciom kaszke manne? Ja kuoiłma z Bobovity i nieiwem ile na poczatek dac malej , to bedzie jej pierwszy raz z manna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hieron Re: kaszka manna 14.11.07, 15:12 Ja dałam mannę już dwa tygodnie temu też z Bobovity i synowi zasmakowała (bardzo słodka) i na szczęście nic się nie działo. Pierwszy raz dałam jedną łyżkę mniej niż pisze na opakowaniu. mniam mniam smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: kaszka manna 14.11.07, 16:54 ja tez dawalam ta z bobowity smakowala i nic sie nie dzialo . Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: kaszka manna 14.11.07, 17:02 Moja wcina taką kaszkę ze smakiem,nic się nie dzieje.Spróbuj z małą ilością jak zasmakuje to poprostu dorobisz, fajnie, że są takie gotowce nie trzeba się napracować przy przygotowaniu tylko rach ciach i jedzonko gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
80kicia Re: kaszka manna 15.11.07, 11:58 Wg kalendarza żywienie mannę powinno się podawać raz dziennie do jednego z posiłków np. kaszki czy mleka 3g(mała łyżeczka) przez jeden miesiąc a w następnym miesiącu dawkę manny podwyższ się do 6g i w trzecim miesiącu gluten można podawać bez ograniczeń Odpowiedz Link Zgłoś