niebieskaewka 16.04.08, 17:23 jesli podawalyscie maluchom, napiszcie jak dlugo i czy pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka podawałam 16.04.08, 21:25 po 10 kropelek dziennie w jednej dawce ażdo końca buteleczki jakiś miesiąc stracił się lejący katar i jak do tej pory nie wrócił a zyrtec podawałam w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
ominix Re: podawałam 17.04.08, 16:12 Ja takze podawałam z pól roku temy,Młody tez mial straszny katar (ponad 10 dni).Od tego czasu spokoj.Dawka taka sama jak u anntenki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 dzis kupilam 17.04.08, 21:00 malej wlasnie te kropelki na katarek...zobaczymy czy pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka a my uzywamy na 18.04.08, 18:51 rozdrapywane do krwi dlonie-na zewnetrznej stronie przegubów na obu dloniach mała rozdrapywała do żywego. Doprowadzilo to do stanu,xe raczki wygladaja jak po poparzeniu. Razem z zyrteciem (2*5kropli) podawalam steryd (lacoid krem).Poki co raczki nie swedza,ale za jakis czas kuracje sterydowa powtorzymy Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: zyrtec 19.04.08, 11:03 Ja podaje od połowy lutego po 10 kropli wieczorem.Niestety wygląda na to że to alergik po tatusiu.Miał już dwa zapalenia płuc i jedno zapalenie oskrzeli(zaczęło się od sierpnia).Jak tylko ktoś był chory to on też.Ostatnio odkąd podaje zyrtec byłam chora ja ,córka,a mały zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś