ziena77 12.09.08, 13:19 Czy Wasze dzieci przy myciu zebow wypluwaja juz paste? Ucze Blanke tej czynnosci ale jakos nam nie wychodzi. Najpierw polknie zawartosc jamy ustnej a potem plunie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytataraszkiewicz Re: szczotkowanie 12.09.08, 14:48 Czytalam,ze do trzeciego roku zycia,dziecko swiadomie nie wypluwa pasty do zebow.To znaczy,ze wypluje,ale najpierw polkni...) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: szczotkowanie 14.09.08, 16:30 haha moja sobie bardzo zadko da umyc zeby a co dopiero wypluc paste -ech ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: szczotkowanie 12.09.08, 19:27 my dalej uzywamy pasty dla niemowlakow, ktorej nie trzeba wypluwac, wiec jeden problem odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: szczotkowanie 12.09.08, 22:44 połyka, na szczeście nie protestuje jak jej je myje, Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: szczotkowanie 14.09.08, 21:21 U nas obecnie ciezko z jakimkolwiek myciem zebow. Pasty chwilowo nie uzywamy, bo nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
m-aj Re: szczotkowanie 16.09.08, 13:27 Spróbuj pastę truskawkową, my jak zmieniliśmy z miętowej to nieco chętniej daje sobie umyć. Chociaż to wszystko zależy od naszej pomysłowości i cierpliwości. Czasami po prostu nie chce myć i choćbyśmy nie wiem ile się uszarpali to nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: szczotkowanie 15.09.08, 11:08 Wogóle nie daje sobie umyć zębów. Naturalnie tez nie wypluwa pasty. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: szczotkowanie 19.09.08, 22:25 dla mnie sukcesem jest samo umycie zębów, więc z wypluwaniem póki co sie nie meczę ale przy innej okazji pluć zaczęliśmy już go uczyć Odpowiedz Link Zgłoś