nhania 18.09.08, 21:33 Ola jak strasznie miło Cię widzieć. kilka dni temu nawet mój mąż wspominał jak to "razem" rodzimłysmy i sms'ami informowałyśmy się Bardzo mi się miło zrobiło pozdrawiam nhania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola33333 Re: do ola33333 19.09.08, 14:47 tak to byly czasy! A teraz jakie juz te nasze dzieci stare ))) Jak patrze na rozmiar buta 23 - juz takie duze.. albo jak ja sklerotyczka zapomne wziac recznik dla malej do kapieli albo smieci wystawic i mi dziecko samo przypomina... W lecie to sie malo odzywalam, bo u moich rodzicow dosc dlugo bylysmy a tam kiepsko z dostepem do netu. A w ogole to gratulacje!!! Gdzies tam sie doczytalam o 2 kreseczkach na tescie !!! Pozdrawiam serdecznie i duzo zdrowka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: do ola33333 20.09.08, 14:18 no to prawde ze małe starszaki się z nich zrobiły co do testu-to prawda-w kwietniu mam zamiar urodzić kolejnego małego dzieciaka widziałam fotki- duuuza ta twoja córcia- wieksza od mojej (jak wiekszość luciaków. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: do ola33333 21.09.08, 01:42 wydaje mi sie ze to Was sledzilam live zza oceanu niezle ten czas leci, co? Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: do ola33333 21.09.08, 12:25 nooo leci leci głowy nie gam - pamietam ze z czwartku na piątek ok 2-3 nad ranem na czacie ze 3 dziewczyny liczyły sobie czasy miedzy skurczami i czy już jechać czy nie a ja spac nie mogłam i dopingowałam i wiem ze ola wysłała mi rano w sobotę sms'a ja już na porodówce byłam i urodziłam popołudniu a Ty Ula kiedy urodziłaś-przypomnij kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
ula_kanada Re: do ola33333 21.09.08, 18:26 Ja urodzilam dziesiatego o 5.59 rano Mialam wywolywany z powodu cukrzycy a nie zorientowalam sie ze juz mam skurcze i prawde mowiac to pitocin nie bylo potrzebne...Najpiekniejsze bylo to ze lekarka mi powiedziala kiedy siegnac w dol i wyjac Mala Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: do ola33333 21.09.08, 21:27 a pamietacie ze to pelnia byla? Ja tam w ten ksiezyc wierze, choc na porodowce pusto bylo.. Pamietam jak dzis, ze maz byl w innej miejscowosci i mu sie komorka rozladowala wiec nie mialam jak go zawiadomic w nocy, dopiero maila przeczytal o 9 rano. Jechalam taksowka do szpitala, w ogole to my mieszkamy w malej miejscowosci i tu chyba tylko 3 taksowki maja. Jak uslyszeli ze to do porodu to obudzili kierowce w nocy. Tak sie przejal ze nawet mi buby poznosil z mieszkania a w szpitalu mysleli ze to tatus. Facet byl niczego sobie A wracajac do mojej malej. Ona jest bardzo drobna, chudziutka i dluga choc wcale nie taka wysoka, tylko ok. 83 cm. Dlatego wyglada powazniej niz na swoj wiek bo nie jest puculowata na buzi. Zreszta nigdy nie wygladala zbyt bobaskowato chyba przez te chudosc. A niejadek to z niej straszny, ale tu juz osobny temat.. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: do ola33333 22.09.08, 19:44 nie pamietałam ze to była pełnia u nas nie przyjechałaby taxówka później niż o 24 wiec nad ranem nie byłoby szansy ale chyba nie żałujesz ze ten taksówkarz nie jest "tatą" ze mna był mąż i odpisywał Tobie na sms'y znaczy ja dyktowałam a on pisał i to zdaje się ze nawet ze swojej komórki bo z mojej nie chciały do Ciebie dochodzić a moja też jest mała-ale cała ma 80cm choć na pierwszy rzut oka jest "grubsza" Twojej Evy moja jest 25 centyl pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
nhania Re: do ola33333 22.09.08, 19:46 to musiało być piękne uczucie "samemu odebrac" poród. sama ją "wyjęłaś?" to musi być niesamowite!!!! musze Wam powiedzieć ze pierwsze chwile z Antosią były chyba najcudowniejszymi chwilami mojego życia. nigdy nie zapomne tych oczu, tego zapachu i ... tego niep\opisanego szczescia Odpowiedz Link Zgłoś