thorn5 29.06.06, 21:47 Proszę was bardzo o pomoc. Za trzy tygodnie lecę do Anglii, z wizytą do znajomych.Ich mały właśnie kończy dwa latka. Co takiemu małemu Anglikowi, który ma dostatkiem różnych klamotów mógłbym zawieźć w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwiaen Re: Prezent dla dwulatka 01.07.06, 18:11 A jakie dziecko ma zainteresowania? Mojemu ruchliwemu siostrzeńcowi książeczka nie sprawiłaby żadnej radości, bo go to po prostu nie interesuje. Podobnie dobrze jest zorientować się, jakie zabawki dziecko już ma - 50. autko też nie ucieszy na długo. A jakie są mozliwości finansowe? Podaj więcej szczegółów, to łatwiej będzie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gintaras2 Re: Prezent dla dwulatka 01.07.06, 21:37 Jesli massz mozliwosc to wybadaj jakie filmy maly lubi najbardziej. Kupując zabawkę z bohaterem z filmu, napewno zrobisz mu przyjemnosc. Może lubi Toy Story, duzego Buzza 30cm można kupić na allegro. Albo Noddy. Może być też duzy plakat do pokoju dziecięcego. Moze jakies zabawki do kąpieli, zestaw do koszykówki www.allegro.pl/item112099816_little_tikes_zestaw_koszykowki_do_kapieli_nowy_.html Chłopiec z Anglii moze tez lubić Boba Budowniczego. Polecam puzzle edukacyjne dla maluchów: www.allegro.pl/item112844827_puzzle_bob_budowniczy_ravensburger_zabawki_edukacy.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Prezent dla dwulatka 02.07.06, 15:24 Drzewo do lasu wozic ? A moze jakies "ekologiczne" zabawki typu drewniane klocki ? Sa bardzo cenione (i drogie! ) na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Re: Prezent dla dwulatka 03.07.06, 18:30 Wydaje mi się że propozycja kupna zabawki z bohaterem filmu jest ciekawa. Tylko czy wypada mi zapytać rodziców jakie bajki maluch ogląda nie ujawniając intencji? Czy dwulatki oglądają już bajki. Moje finanse są w miarę oki))) Odpowiedz Link Zgłoś