pyr1 06.08.06, 23:05 Bardzo interesuja mnie Wasze odpowiedzi na pytanie "Co to znaczy miec powazne problemy/problem z dzieckiem?" Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiunia2d Re: problemy z dziećmi 06.08.06, 23:54 to zależy co kto uwaza za problem,ja naprzykład moge stwierdzić że mam problemy z córką przez jej chorobę,mam z nią utrudniony kontakt,bo ma kłopoty z mową. czy chodzi o coś takiegi bo pytanie jest dziwnie sformułowane? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: problemy z dziećmi 06.08.06, 23:58 pyr1 napisała: > Bardzo interesuja mnie Wasze odpowiedzi na pytanie "Co to znaczy miec powazne > problemy/problem z dzieckiem?" Z góry dzięki! Poważnie choruje. Nie umie nawiazac dobrych relacji z rowieśnikami. Nie dba o swoje bezpieczeństwo. Kiedy miedzy mną a dzieckiem nie ma dialogu. albo: ma nauczycielke kretynkę, ktora mu dowala (ale to raczej problem z nauczycielką). Zdarza sie, że mam problemy z samą sobą, a te odbijaja sie na dziecku. Wtedy trzeba z soba zrobic porządek. Odpowiedz Link Zgłoś