danas74 30.05.07, 18:01 o pomoc kupilam dzis step-up board do mojego wozka i za chiny nie umiem z tym jezdzic jesli ktoras z was ma i jezdi to plissss, napiszcia mi jak i co bo poki co jestem zalamana tak sie cieszylam na te dostawk a tu dupa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: dostawka do wozka dla drugiego dziecka-prosze 30.05.07, 21:18 Nie wiem co to konkretnie za dostawka, którą ty masz. Ja mam buggyboard z Lascala i jestem z niego bardzo zadowolona. Ale specjalnie kupowałam wózek, który ma długą rączkę, żeby się o dostawkę nie kopać. Ja mam w wózku rączkę teleskopową, wcześniej używałam takiej z regulacją wysokości i mogłam wózek prowadzić przy rączce ustawionej na najwyższym poziomie (mam nadzieję, że zrozumiale piszę co było dla mnie niezbyt wygodne bo jestem niska dość. Mojemu mężowi jest mniej wygodnie ale się przyzwyczaił. Napisz na czym konkretnie polega trudność to może coś uradzimy wspólnie Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: dostawka do wozka dla drugiego dziecka-prosze 31.05.07, 09:33 ja mam mutsy i jak jezdze na skretnych kolach, to wozek np w lewo, a mala na deskorolce w prawo i sie boi, ze spadnie i choidzi mi o to, czego ona ma sie trzymac: raczki od wozka, czy mojej reki? raczke tez mam regulowana, wiec to nie problem ale zaraz ide na spacer, wiec bede probowac... az strach sie bac dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: dostawka do wozka dla drugiego dziecka-prosze 31.05.07, 11:35 Ja mam wózek z przekładanym siedziskiem więc jak starsza jedzie na deseczce to młodsza siedzi buzią w naszą stronę. Wtedy starsza córcia trzyma się pałąka albo rączki wózka (jak było chłodniej to pilnowałam żeby miała rękawiczki bo jej rączki marzły od zimnego metalu). Przednie kółka też mam skrętne i cały czas odblokowane ale jak dziecko dobrze się trzyma to nie ma problemu z zakrętami. Myślę, ze prowadzenie wózka z dostawką to kwestia przyzwyczajenia. Ja ją bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: dostawka do wozka dla drugiego dziecka-prosze 31.05.07, 19:21 aa, bo Ty masz mutsy nie wózek! nie pisze złosliwie, broń boże, ale ze skrętną osia jezdzi się bardzo trudno z dostawką. Niestety chyba musisz zablokowac oś, bo to się przeczy ze wszystkimi zasadami. Będzie dokładnie tak jak piszesz, wózek w jedną stronę, deseczka w drugą. Ja do tej pory, juz 2 lata, używam buggy board, i własciwie nie ma róznicy, czy pcham sam wózek, czy z dostawką. Odpowiedz Link Zgłoś
anneau gdzie to kupić i ile kosztuje ? 31.05.07, 19:35 Ja tak po części tylko w temacie. Gdzie kupić taką dostawkę ? Które polecacie (mam 3 kołowy wózek Quinny Speedy - przednie kółko kręci się o 360o a tylne są "normalne" I ile to kosztuje ? (mieszkam w Wawie) z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: gdzie to kupić i ile kosztuje ? 31.05.07, 19:38 do speedy tylko buggy board czyli takie montowane do bocznych rurek, nie Kiddy board!! gdybyś szukała, nowy kosztuje ok 250 zł chyba, a używane mozna znależć i na allegro i na ebayu. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: gdzie to kupić i ile kosztuje ? 01.06.07, 10:51 ja mam kiddy board i po zepsuciu pierwszego starego wózka specjalnie kupowałam drugi z tylnią belką aby zamontowac dostawkę.. kupiłam bebecara raidera ze skrętnymi małymi kołami.. młody siedzi tyłem do nas a Ania stoi na dostawce - trzyma sie rączki wózka. w Deltimie czaem pukałam nogami o dostawkę więc szłam z boku.. teraz na wertepach faktycznie blokuję kółka, ale jak droga miejska to nic blokowac nie muszę skręcam wózek i kiddy board skręca leciutko w tą samą stronę.. deseczkę od MUtsy oglądałam ale bałam się bo tam jedno kółko było i mało stabilna mi się wydała .. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: gdzie to kupić i ile kosztuje ? 01.06.07, 22:17 o jakim deltimie piszesz??ja też planuje kupić tą dostawke mam 2 wózki deltim voyager 005 i trzykołowy x lander xt,bardzo podobny do quinny spedy xs Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 dzieki dziewczyny :))) 02.06.07, 17:09 jest tak jak pisalyscie.. tzn po 2 spacerach na dluzszych trasach wnioski: jezdzi sie ok-jestem zadowolona zakrety staram sie brac szerokim lukiem a na dlugiej prostej blokuje kola wtedy smigamy az milo ogolnie wole z deseczka jezdzic niz bez mala jak chce, to jedzei jak nie chce, to drepce obok ale generalnie jezdzimy "razem" tylko musze isc obok wozka inaczej sie nie da ale to nie problem co do ceny-ja za swoja dalam 150zl ale widzialam na allegro, ze uzywane szly za ponad 200 nawet pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pimkie1 Jaka dostawka do PegPerego PLiko P3? 19.04.08, 23:04 Czy któraś z Was ma ten wózek? To typ parasolki (z wkładaną małą gondolą), rączki mają regulację, ale tylko o 1 stopień. Obawiam się, czy jakakolwiek dostawka będzie pasować... z góry dziękuję za info Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Jaka dostawka do PegPerego PLiko P3? 19.04.08, 23:22 tak, pasuje buggy board z Lascal, ja tak jezdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mmmag Re: Jaka dostawka do PegPerego PLiko P3? 20.04.08, 14:17 A czy możecie mi napisać czy któraś montowała to ustrojstwo do Roana?? tam nie ma regulowanej rączki i nie wiem czy wogóle się zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
pimkie1 Re: Jaka dostawka do PegPerego PLiko P3? 21.04.08, 23:51 Dziękuję pięknie! ) Odpowiedz Link Zgłoś
rafdrim Re: Jaka dostawka do PegPerego PLiko P3? 26.05.15, 09:53 Wprowadzamy dodatkowe akcesoria do Buggypod Lascal Maxi. Nakładka dzięki której starszak może siedzieć przypięty pasami Buggypod Perle. Nakładkę można też wykorzystać jako siedzenie dla młodszego dziecka np. na krześle w restauracji. Wypowiadam się jako Importer www.buggypod.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i-t-a Re: dostawka do wozka dla drugiego dziecka-prosze 20.04.08, 21:51 To ja też pytam, czy ktoś montował dostawkę do Inglesiny Magnum? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaniiasia tu możnz sprawdzić ;) 22.04.08, 09:02 www.buggyboard.info/index.php?lang=en&PHPSESSID=f68420aa6baa87cfa881b19e7bba38da Odpowiedz Link Zgłoś
i-t-a Re: tu możnz sprawdzić ;) 22.04.08, 21:59 Dziękuje, niestety nie ma takiego wózka, ale patrząc na podobne modele chyba będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: pomóżcie... 20.06.08, 16:43 Czy Buggy Board będzie pasowała do trójkołowego Quinny Freestyle ??? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, a nie chcę kupować w ciemno... Może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: pomóżcie... 23.06.08, 16:54 Coronella, a czy mogę spytać, skąd wiesz: czy masz taki wózek, albo czy widziałaś taki z dostawką? Rozstaw jest szeroki (50 cm), rurki grube, na dole amortyzatory...Kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić... A może poszukam używanej, kupię, a jeśli nie będzie pasowała to odsprzedam...? Już sama nie wiem...Bez przymierzenia trudno decydować. Na pewno nie kupię nowej w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pomóżcie... 25.06.08, 10:11 możesz spytac Ja miałam bardzo duzo wózkow, w zasadzie wypróbowałam wszystkie znane marki. Z dostawki korzystałam przez 2,5 roku, miałam ich kilka, wszystkie modele buggy board i 1 kiddy (koszmar) miałam quinny freestyle 3 xl, rewelacyjny wózek!!! i powiem Ci, że z tym wózkiem jezdziło mi się z dostawką najlepiej. On ma długa raczkę, i dzieki temu nie wchodzi się na deseczke. Kup BUGGY BOARD (nie kiddy board), a zamontujesz na 100% ja juz nie pamiętam jak ja montowałam, ale chyba nie do poprzecznych rurek, chyba do tej na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: pomóżcie... 25.06.08, 15:52 Dziękuję Właśnie obserwuję aukcję z używaną dostawką Buggy board, może uda się kupić. Jeśli nie rozważę zakup nowej, ale te 260 zł to sporo Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pomóżcie... 25.06.08, 17:14 a nie chcesz kupic na niemieckim ebayu? tam tych dostawek jest mnóstwo, i cena z przesyłka do PL wyjdzie przynajmniej połowe niższa. Jak nie więcej. jeśli bys kupowała nowa, to polecam tą 3 generacji (3th Generation) ją mozna zamontować na kazdym wózku Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: pomóżcie... 25.06.08, 21:44 tu jest strona do jakich wózkow pasuje byggy board. www.buggyboard.info/index.php uzywany za 260 zł? ja kupiłam nowy za tyle Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: pomóżcie... 25.06.08, 22:19 No właśnie, na tej stronie nie ma mojego wózka, dlatego pytałam... 260 zł - miałam na myśli, że nowa tyle kosztuje, a wolałabym ciut taniej kupić. Widocznie niejasno napisałam. Aukcja się skończyła (z tą używaną, zrezygnowałam, bo była bez zaczepów, a ja chcę kompletną) Hmmm, o niemieckim ebayu nie myślałam, jeszcze tam nie kupowałam... A ta 3 generacja ma jakąś inną nazwę, oznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pomóżcie... 26.06.08, 12:17 tu sa aukcje na ebayu: baby.listings.ebay.de/Kinderwagenzubehoer_Kiddy-Boards_W0QQdfspZ32QQfromZR4QQsacatZ23634QQsocmdZListingItemList a to jest ta najnowsza, polecana deseczka: cgi.ebay.de/Lascal-Buggyboard-Buggy-Board-2008-versch-Farben-NEU_W0QQitemZ140241916350QQihZ004QQcategoryZ23634QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pomóżcie..... 26.06.08, 12:19 jeszcze coś, nie kupuj takiej!! cgi.ebay.de/Lascal-Buggy-Board-Buggyboard_W0QQitemZ200233934788QQihZ010QQcategoryZ23634QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem zwróc uwagę na konce tych prętów, są zagiete i nie ma na nich zadnych zaczepów. To najstarszy model deseczki, najgorszy do montowania i bardzo rysuje wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: pomóżcie... 26.06.08, 12:15 ha zamontować buggu da sie do każdego wozka, ale jezdzic juz nie koniecznie i tak np techno maclarena to koszmar, a co dopiero caddy!!!! ja bym sie ta stroną nie sugerowała. A, bugaboo miałam i przyczepic do niego deske wcale nie było tak łatwo. Musiałam sporo nakombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: pomóżcie... 26.06.08, 13:28 ja mam teraz na maclarenie techno i jest ok (ale nie tak wygodnie jak w bebecar), ale zamontowany inaczej niz na rysunku na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś