gb77 19.10.07, 23:56 ile czasu Wasze dzieci 3-4letnie spedzaja na ogladaniu bajek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun_of_the_beach Re: ile przed tv? 20.10.07, 15:15 Najlepiej wogóle, choć wiem, że to mało realne Odpowiedz Link Zgłoś
marta.m2 Re: ile przed tv? 20.10.07, 15:51 Ja mam 2 synów - 3 latka i 4,5. Od poniedziałku do czwartku - 30 minut/dzień. W piątek i sobotę wieczorynki im się nie podobają, więc nie ogladają wcale. W niedzielę oglądamy jakiś film przyrodniczy lub puszczam im na komputerze odcinek "Wędrówek z dinozaurami", więc wychodzi koło godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1500 Re: ile przed tv? 07.11.07, 21:56 tyle ile chce nie kontroluje tego,dom to nie wiezienie i miejsce zakazow a telewizja to nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
graniasta Re: ile przed tv? 08.11.07, 07:02 Moj niecale trzy latek troche duzo . Rano najczesciej pol godziny, czasem troche dluzej - przed pojsciem do parku. A po poludniu z godzinke (film z dvd - autka, reksio itp.) Z tym, ze nie siedzi twardo przed telewizorem tylko bawi sie, od czasu do czasu komentujac ulubione sceny. Chyba, ze jest zmeczony to patrzy i zasypia. ------ graniasta Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: ile przed tv? 08.11.07, 14:46 ja też nie jestem zwolenniczką takich narzucanych godzin chociaż może to i dobre ale moja ogląda ile chce tylko że my nie mamy wcale telewizora w domu tylko komputer i włączam jej bajki disneya albo czasem gra sobie i widze po niej że jesli nie ma ograniczeń to sama sie nudzi i idzie na gore sie bawić bo jednak dzieci same wiedzą że lepsza jest realna zabawa lalkami i ona uwielbia bawić sie w Kopciuszka Arielke czy Belle TYLKO WIECZOREM NIE POZWALAM JAK JEST PORA SPANIA BO WTEDY TO BY SIEDZIAŁA Z CHĘCIA DO PÓŁNOCY Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: ile przed tv? 08.11.07, 23:47 w tym wieku - jakies pół godziny w czasie choroby nieco dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: ile przed tv? 09.11.07, 12:52 moje 3 latki średnio pół godzinki do 40 minut wieczorem w dni powszednie, a w weekemdy rano pół i wieczorem pół- wychodzi godzina, pewnie i za duzo, ale ten czas jest dla nas zbyt cenny aha, mąż też im raczej włacza jakieś discovery czy inne podobne, ja tam ide na łatwiznę i mini-mini Odpowiedz Link Zgłoś