baskokvet 19.02.08, 09:48 Mozecie polecic fajne miejsce nad morzem polskim- pensjonat czy coś? ja jezdziłam do tej pory w okolice Mielna- ale teraz wolałabym w jakies spokojniejsze miejsce - biorąc pod uwage,że zosia będzie miała 18 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama ja mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.08, 10:24 FARMA JANTAR Super miejsce, ośrodek w dziurze Jantar, ale osrodek dla rodzin z dziecmi (place zabaw, stajnia, mini zoo, baseny itd) Nie pojechała bym z dzieckiem w inne miejsce. W zeszłym roku pisałam o tym osrodku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=65489193&a=65538189 Aha tylko z miejscami moze byc problem, ludzie rok wczesniej rezerwuja. My w marcu wzielismy ost domek POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
surita Re: gdzie nad morze z dzieckiem w PL ? 19.02.08, 10:34 Jantar owszem, dziura pomiedzy lasami Tam jest chyba az nazbyt spokojnie ) Ja ci polecam Rewę, to nad Zatoką Pucką - cala sklada sie z plazy, a jak wam sie znudzi, to do Gdyni 30 minut, do Sopotu jakies 40 samochodem Poczekaj, poszukam ci linka, moi rodzice byli tam w ub. roku w calkiem fajnym i niedrogim jak na nadmorskie miejscowosci pensjonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama tu masz link 19.02.08, 10:38 www.farmajantar.webpark.pl/ Weź tez pod uwagę atrakcje dla dzieci. Ja bym wolała jednak jechac do duzego, zielonego osrodka z wieloma atrakcjami dla dzieci, niz do pensjonatu. Ale sama porównaj. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: super ta farma- zwłaszca dla kilkulatków 19.02.08, 10:41 może skorzystamy w przyszłości- teraz to zocha i tak za mała będzie. Takie agro wczasy to zreszta będzie miała co roku u dziadków w beskidzie sadeckim- ale ja w tym roku chce nad morze choc na parę dni. A od teściów tez na Słowację na chwilę- ale mam ambitne plany-co. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: fajnie dzięki dziewczyny 19.02.08, 10:38 po namysle juz wiem, ze najbardziej by nam pasował pensjonat- nie domki- bo jedziemy tylko we trójke i pokój 2 osobowy byłby git! no i najchetniej pomorze zachodnie- bo najbliżej spod wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 Re: fajnie dzięki dziewczyny 19.02.08, 13:44 my zawsze jeździliśmy na pokój, dla odmiany w tym roku domek, ale... moim skromnym zdaniem musi być tak: - pokój z łazienką i maleńkim chocoaż aneksem kuchennym (lodówka, chociaż jeden palnik i jakiś zlew z wodą) - koniecznie blisko dp plaży (noszenie koca, zabawek, parasola i miliona innych NIEZBĘDNYCH klamotów na plażę sprawie, że nawet 500m to po prostu drogą przez mękę) - mała wiocha spoko, ale taka, żeby dostęp do lekarza jakiegoś był bo wiadomo licho nie śpi - byliśmy kiedyś w Rewalu było swietnie, ale do lekarza z córkową gorączką jechaliśmy do Kamienia Pomorskiego My w tym roku jedziemy do Sarbinowa, z przeprowadzonych przeze mnie licznych wywiadówDD podobno idealne miejsce na wakacje z małolatami - Wera będzie miała 2 lata słońca życzę;D Odpowiedz Link Zgłoś
surita tak jest wlasnie w tym pensjonacie 19.02.08, 13:52 ktory ci zalinkowalam baskokvet Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: gdzie nad morze z dzieckiem w PL ? 19.02.08, 13:44 ja polecam Ustronie Morskie,tam moge jezdzic co rok.W zeszlym roku znajomi namowili nas na Debki i niech je cholera wezmie...Ludzi jak na pochodzie 1-majowym w komunistycznych czasach i wieczne jazdy z dostawa pradu. Tu masz link do kwater w Ustroniu www.fajnewczasy.pl/noclegi,nad_morzem,Ustronie_Morskie,0,0,0,0,0,0,1.html Odpowiedz Link Zgłoś