bubasio 27.03.08, 23:03 wpis jak na razie to o dorabianiu siusiaka -dobrze że mój Kuba nie wpadał na takie pomysły,ale on wiedział o różnicach między pciami ,bo jakoś nigdy nie kryłam przed nim swojej inności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nunna81 Re: 100ania-czytam Twój blog i jest super ,a najl 27.03.08, 23:20 poszłam bubasiowym tropem i też się oderwać nie mogłam dobre jest też o pstryczku-zapalniczku-wkurwiczku,znaczy się o światełka zapalaniu bardzo fajnie się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: 100ania-czytam Twój blog i jest super ,a najl 27.03.08, 23:41 w ogóle Ania fajnie pisze ale nie zazdraszczam nocnych pogaduszek i wędrówek dzieciów bo mój Kubas mimo zaawansowanego wieku prawie 8 lat też jeszcze czasem nas nawiedza Kaj na razie tylko postękuje czasem nocą ,ale zatkanie go smokiem załatwia sprawę za to rano wstaje i żeby zbudzić matkę rzuca na podłogę co tylko się da ,a potem perfidnie woła "mama bam" -znaczy że mam mu to podać i tak w kółko aż go wypuszczę zza krat i może demolować sypialnię -a ja w tym czasie dosypiam z jednym okiem otwartym Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: 100ania-czytam Twój blog i jest super ,a najl 28.03.08, 10:02 dzięki babeczki <pąs na poliku> Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: 100ania-czytam Twój blog i jest super ,a najl 28.03.08, 10:33 czytałam do północy -więc teraz nie ma bata ,ale muszę Cię poznać osobiście -nie ma bata -kombinuj opiekę na 17 Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 100ania 28.03.08, 11:15 jako ziomalka też bym chciała poczytać. Gdzie mam wejść, by poczytać? Jakem mało techniczna wolę zapytać. pozdrawiam P.S. ma byc ładna pogoda w przszłym tygodniu-spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: 100ania 28.03.08, 11:23 w naszym blogowie jest link do bloga Ani oj warto zajrzeć,ale niestety to grozi wpadnięciem w otchłań na dłuuuugie godziny Odpowiedz Link Zgłoś