olazur 14.04.08, 10:57 jak to było u waszych dzieci? Asia ma 14 miesiecy i chyba na czole wychodzi jej pieprzyk. Kurcze musi akurat na czole jakby nie mógł gdzies w jakims zakrytym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: W kazdym wieku? ;) n/t 14.04.08, 11:03 moze zle zadalam pytanie, czy roczne dzieci maja juz pieprzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 14.04.08, 12:31 W sie wybarwil jak mial ok pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 14.04.08, 12:42 Córce wyszły ok 3-go roku, a Krzysiowi całkiem niedawno pojawił się pierwszy (ok. 18-mca), Bartuś jeszcze nie ma. Moja rodzinka to z tych bardziej "popieprzonych" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 14.04.08, 13:34 Mati ma 9 miesiecy i jakis miesiac temu pojawil sie pieprzyk na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 14.04.08, 17:19 Patrycji poakazał się pierwszy pieprzyk jak miała 6 mcy w miejscu...hmmm...dość intymnym Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_corka Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 14.04.08, 22:57 Majce pojawil sie na kolenie, mniej wiecej jak miala 11 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Moi obaj mają 18.04.08, 01:59 od wieku mniej więcej 12-14 m-cy, po jednym pieprzyku na lewym półdupku. Czyli generalnie tam, gdzie słońce nie zagląda, więc nie wiem skąd się wzięły ) Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Moi obaj mają 18.04.08, 08:52 zauwazylam wczoraj dwa kolejne, jeden na nozce tam gdzie sie konczy skarpetka i na raczce. kurcze mam nadzieje, ze na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: w jaki wieku wychodza pieprzyki? 18.04.08, 11:26 jak ja z brzucha wyjeli to juz miala 1 sztuke dosc duza na plecach - hehe w tym samym miejscu co ja wiec mysle ze pewnie sie gdzies "zlapalam" w ciazy hahaha a moze sie tam intensywnie drapalam? wiecej kropek na razie brak ps. a przynajmniej byla znaczona na porodowce Odpowiedz Link Zgłoś