faithmm 01.06.04, 21:14 Chciałam zapytac czy warto kupić żółwika albo owocową przytulankę. Jakie macie zdanie na temat tych zabawek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdainatka Re: zabawki tiny love 09.06.04, 21:40 Moja córeczka, gdy skończyła 3 miesiące dostała maxiego, owocową przytulankę lwa. Bardzo ją lubi, szczególnie lubi wydawane dźwięki z pyszczka lewka. Uważam, że kupno zabawek tej firmy to -trafny wybór. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
asialc1 Re: zabawki tiny love 10.06.04, 19:05 Witam! Moja Natusia bardzo lubi zabawki tej firmy. Ma matę ZOO na której praktycznie bawi się cały dzień, karuzelę przy łóżeczku i na Dzień Dziecka kupilismy Jej żółwika "Przytul mnie". Żółw gaworzy, śmieje się i chichocze. Stara się go naśladować. Natalka teraz 13.06. skończy cztery miesiące. Nie wiem ile ma Twoje Maleństwo, ale obserwując moją córeczkę mogę je spokojnie polecić. Pozdrawiam cieplutko Asia A to moja Natalka www.cichocki.net forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12524339 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: zabawki tiny love 14.06.04, 11:02 Mój synek ma żółwia i bardzo lubi się nim bawić, wogóle zabawki Tiny Love to moim zdaniem stzrał w dziesiątkę. Kasia i szymek (09.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś