kolgosia Re: Piosenki odnośnie paluszków 30.06.04, 10:43 Tu palusze, tu paluszek, a tu śliczny mam fartuszek. Tu jest uszko, tu jest uszko, a tu buzia jak jabłuszko. Tu jest rączka, a tu druga, a to oczko na mnie mruga. Dalej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinko Re: Piosenki odnośnie paluszków 05.07.04, 19:29 bawily bawily sie dzieci paluszkami jak jeden nie moze to drugi mu pomoze, bawily bawily sie dzieci paluszkami jak drugi nie moze to trzeci mu pomoze i czwarty i piaty itd. Jesli chodzi o choreografie, to najpierw jeden paluszek stuka o stol potem drugi itd, az w koncu obie rece stukaja o blat stolu pamietam te piosenke ze swojego przedszkola...i sama spiewalam ja moim dzieciom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamonika1 Re: Piosenki odnośnie paluszków - CD 06.07.04, 20:21 Tu paluszek Tu paluszek, tu paluszek Kolorowy mam fartuszek Tutaj rączka, a tu druga A tu oczko do mnie mruga Tutaj buzia, tu ząbeczki Tu lądują cukiereczki Tu jest nóżka i tu nózka Chodź zatańczyć jak kaczuszka! Od: Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
ewamonika1 Re: i jeszcze jedna wersja 06.07.04, 20:24 Tu paluszek, tu paluszek A tu czysty mam fartuszek Tu jest rączka a tu druga a tu oczko do mnie mruga Tu jest czoło Tu są włosy Wszyscy mamy czyste nosy Tu sa rączki do klaskania Tu sa nóżki do tupania Odpowiedz Link Zgłoś