Dodaj do ulubionych

Gry dla 4-latki

07.04.13, 12:24
Możecie polecić sprawdzone i fajne gry dla 4-latki?
Obserwuj wątek
    • quistista Re: Gry dla 4-latki 17.04.13, 17:56
      Moj syn lubi grac w bingo (takie dla dzieci z Diego), Uno (cos podobnego do makao), winomino (to katamimo dla dzieci, moja trzylatka tez to lubi), piotrusia oczywiscie, chinczyka, teraz lubimy grac w superfarmera (ale syn skonczyl niedawno 5 lat wiec troche jest staszy). Gramy tez w rummikub dla dzieci i ukladamy domino, triomino (ale nie gramy tylko sobie ukladamy). Ostatnio kupilismy cos co sie nazywa domikant i tez synowi sie podobalo. Tez sie bardzo ladnie bawil safari rush hour.
      Mam nadzieje, ze chodzilo to takie gry a nie komputerowesmile
    • Gość: Renata Re: Gry dla 4-latki IP: *.broadband.greenlan.pl 18.04.13, 10:47
      Ja polecam gry i puzzle MAXIM. W sam raz dla 4-6 letnich maluchów. Wpisz maxim-puzzle.pl w wyszukiwarkę i powinni się pojawić. Polski produkt i naprawdę niskie ceny. Często kupuję coś tam jak idziemy na urodzinki do kogoś z przedszkola. pozdrawiam
      • zuzawu Re: Gry dla 4-latki 15.09.13, 22:50
        Zajmuje dziecko na długi czas a można ściągnąć za darmo na telefon lub tablet.
        Android:
        play.google.com/store/apps/details?id=pl.bajkoteka.spiewanki.ulubionewyliczanki&hl=pl
        iOS:
        itunes.apple.com/pl/app/spiewanki-1/id579911033?mt=8
    • comicsdesignstudio Re: Gry dla 4-latki 08.12.14, 17:09
      Świetna gierka dla dzieci to w wieku 4 lat to DINO PUZZLE.
      Są tu nie tylko wspaniałe układanki ale też mini gry dla maluchów oraz oryginalne tryby gry.
      To bardzo edukacyjna i rozwijająca gra dla dzieciaków.
      Gra uczy i rozwija u dziecka:
      - wiedzę na temat dinozaurów
      - pamięć
      - logiczne myślenie
      - koncentracje
      - rozwiązywanie problemów
      play.google.com/store/apps/details?id=pl.tecbug.dinopuzzle
    • ice2213 Re: Gry dla 4-latki 31.12.14, 12:25
      ja daje córce siostry (5 lat) czasem tablet do zabawy, dokupiłam specjalną osłonkę, żeby się nie zniszczył jak upadnie. Gier jest bardzo dużo, wyścigówki, zbijanie piłeczek, przygotówki... Zawsze jak przyjadą w odwiedziny to ma mała zajęcie i sama biegnie po tablet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka