magdusia35 Re: "Mali odkrywcy" 08.06.06, 14:49 Przepraszam za ten pierwszy, pusty post- za szybko kliknelam. Moj siostrzeniec jest wielkim fanem bajki "Mali odkrywcy"- bajke te ogladal na kablowce. Niedawno cala rodzina przeprowadzila sie do domku na wies, gdzie niestety kablowki nie ma i maly jest wielce niepocieszony, ze nie moze juz ogladac swoich ulubionych bohaterow. Chcialam kupic mu ta bajeczke, ale z moich poszukiwan wynika, ze ta bajka nie doczekala sie w Polsce wydania na plytce - a moze nieudolnie szukam? Czy ktos moze mi pomoc znalezc ta bajke na plytkach w polskiej wersji jezykowej, albo moze ktos ma nagrana - chetnie odkupie. Dziekuje, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: "Mali odkrywcy" 08.06.06, 19:48 Niestety, nie do kupienia tymbardziej w polskiej wersji językowej... Pozostaje znaleźć kogoś kto nagra... Odpowiedz Link Zgłoś
agal38 Re: "Mali odkrywcy" 07.09.06, 08:40 Witam Ja posiadam jedna z części "mali odkrywcy" i mogę przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.emilka Re: "Mali odkrywcy" 07.09.06, 08:48 Witam . Ja też mam jedną płyte z bajką "mali odkrywcy". Tydzień temu kupiłam z jakąś gazetą dla rodziców. Niestety nie pamietam co to była za gazeta bo zależało mi na płycie. Moge spróbować przegrać . Prosze o kontakt na gazetowy. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: "Mali odkrywcy" 07.09.06, 21:43 dwie bajki z serii: "mali odkrywcy" sa aktualnie do kupienia w kiosku ruchu z jedna z gazet "dzidziowych" jak chcesz to sprawdze na plycie z jaka- i dam ci jutro znac ________________ pozdrawiam, Patyk, mama 2x Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.emilka Re: "Mali odkrywcy" 08.09.06, 09:01 Gazeta Dziecko numer 09/2006 do wyboru jedna z dwóch płyt "mali odkrywcy". Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś