Dodaj do ulubionych

Wyliczanki - szukam

IP: 62.233.163.* 09.04.02, 17:35
Szukam słów wyliczanek do zabawy. Niestety większość uleciała mi z pamieci. Ene due to dla moich dziewczynek za mało. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Pozdrawiam Ula
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Joasi Re: Wyliczanki - szukam IP: 212.76.43.* 09.04.02, 19:20
      Raz dwa trzy cztery, maszeruje Huckelberry, za nim idą Pixi-Dixi, wykąpane w proszku Ixi, tuż za nimi misiu Yogi,co ma bardzo brudne nogi.Siedzi baba na cmentarzu, moczy nogi w kałamarzu, przyszedł duch, babę w brzuch, baba fik! a duch znikł.Trumf, trumf, misia bela, misia kasia kąfacela, misia a, misia b, misia kasia ką fa ce!Pałka, zapałka, dwa kije, kto się nie chowa, ten kryje!Na razie tyle sobie przypominam :)Pozdrawiam,Sławka
      • Gość: Ewa Re: Wyliczanki - szukam IP: [213.186.71.26] 192.168.1.* 09.04.02, 20:27
        Chodzi lisek kolo drogi nie ma reki ani nogi kogo pasem przyodzieje ten sie nawet nie spodziejePalec pod budke bo za minutke zamykam budkeBeksa lala pojechala do szpitala a w szpitalu okno duze wyleciala na podworze.Pan Sobieski mial trzy pieski zolty czerwony niebieskiNa wysokiej gorze roslo drzewo duze nazywalo sie aplipaplibiteblaua kto tego nie wypowie ten nie bedzie z nami gral

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka