Gość: Ula IP: 62.233.163.* 09.04.02, 17:35 Szukam słów wyliczanek do zabawy. Niestety większość uleciała mi z pamieci. Ene due to dla moich dziewczynek za mało. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Joasi Re: Wyliczanki - szukam IP: 212.76.43.* 09.04.02, 19:20 Raz dwa trzy cztery, maszeruje Huckelberry, za nim idą Pixi-Dixi, wykąpane w proszku Ixi, tuż za nimi misiu Yogi,co ma bardzo brudne nogi.Siedzi baba na cmentarzu, moczy nogi w kałamarzu, przyszedł duch, babę w brzuch, baba fik! a duch znikł.Trumf, trumf, misia bela, misia kasia kąfacela, misia a, misia b, misia kasia ką fa ce!Pałka, zapałka, dwa kije, kto się nie chowa, ten kryje!Na razie tyle sobie przypominam Pozdrawiam,Sławka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wyliczanki - szukam IP: [213.186.71.26] 192.168.1.* 09.04.02, 20:27 Chodzi lisek kolo drogi nie ma reki ani nogi kogo pasem przyodzieje ten sie nawet nie spodziejePalec pod budke bo za minutke zamykam budkeBeksa lala pojechala do szpitala a w szpitalu okno duze wyleciala na podworze.Pan Sobieski mial trzy pieski zolty czerwony niebieskiNa wysokiej gorze roslo drzewo duze nazywalo sie aplipaplibiteblaua kto tego nie wypowie ten nie bedzie z nami gral Odpowiedz Link Zgłoś