as7211 05.06.07, 07:50 Czy warto kupić w/w płytę dla dziecka. przyznam że cena 60 zł troche mnie przeraza ale jeżeli rzeczywiście uczy literek, cyferek i liczenia to może pokusiłabym sie na nią. Dziękuje za każdą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizi-zi Re: Kubusiowe przedszkole 06.06.07, 16:01 Trudno jednoznacznie odpowiedzieć. Moja trzy letnia córcia grała jakiś czas i czasami wraca ale samo dziecko bez poświęcania mu uwagi niewiele się nauczy. Ja płyty (Maluchy, Średniaki i Starszaki) dostałam i chyba nie zapłaciłabym za jedną 60zł.Płyty są ogólnie łatwe dla maluchów i fajne ale nie nauczą SAME dziecka czytać i liczyć.Jeżeli już do nauki to Kubusiowe Przedszkole Średniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
marta406 Re: Kubusiowe przedszkole 06.06.07, 19:46 Zizi-zi a co ciekawego jest w "maluchach"? Zastanawiam się nad zakupem... Odpowiedz Link Zgłoś
marta406 Re: Kubusiowe przedszkole 06.06.07, 19:45 Ja mam "średniaki" i córce bardzo jej podobą. Uczy literek, liczb jednak nie uczy liczenia (no chyba że jeszcze czegoś nie odkryłam, mamy ją dopiero od kilku tygodni a nie pozwalam grać zbyt często). Na allegro można kupić dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zizi-zi Re: Kubusiowe przedszkole 06.06.07, 22:11 W maluchach dziecko poznaje kolory, uczy się przeciwieństw oraz piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
as7211 Re: Kubusiowe przedszkole 28.06.07, 09:39 dziękuję z odpowiedzi przepraszam ze tak póżno piszę poszukam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
trojakowamama Re: Kubusiowe przedszkole 03.07.07, 20:14 Czy Kubusiowe Przedszkole ma przejrzystą szatę graficzną, dostosowaną dla malucha? Chodzi mi, żeby na ekranie nie było za bardzo "napaćkane" Odpowiedz Link Zgłoś