qwer-ty1 30.04.08, 11:05 cennik.com.pl/budowniczy-buduje-park-p-12042.html dosyć tania gra, ale czy da dużo satysfakcji 3 latkowi??? Moj synek ma juz dosc dobrze opanowany komputer ale nie wiem czy podoła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_i_dzieci Re: Gra komputerowa dla 3 latka 30.04.08, 16:28 Fajna. Moje dzieci mając niepełne 3 lata bardzo fajnie grali, czasem razem z prawie 4 letnim kolegą. Jest tam kilka gier,o różnym stopniu trudności obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
chillianna Re: Gra komputerowa dla 3 latka 30.04.08, 16:36 A jakie masz jeszcze gry? Ja zastanawiam się nad grą Clifford. Czy ktoś ją ma?? CÓrka ma opanowane większość gier na stronie ulicy Sezamkowej. Uwielbia w nie grać i ja też widzę, że one nie tylko bawią, ale i uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: Gra komputerowa dla 3 latka 30.04.08, 17:26 Moi mają na razie wyłącznie tą o Bobie. Clifforda gry nie widziałam,ale oni Clifforda uwielbiają,więc może pomyślę o takiej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczkaaha Re: Gra komputerowa dla 3 latka 10.07.08, 22:35 Mój Jasio uwielbia gry komputerowe na stronie internetowej www.ciufcia.pl. Potrafi siedzieć przed komputerem przez godzinę, umie już świetnie posługiwać się myszką,potrafi przechodzić do różnych gier. Towarzyszy mu młodszy o rok braciszek, który również jest zafascynowany samym oglądaniem. Bardzo polecam, gdyż faktycznie gry nie tylko bawią maluszków ale też uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Gra komputerowa dla 3 latka 05.05.08, 09:52 napewno podoła, mój synek ma 3,5 i gra juz od jakiegos czasu. fajna też jest bob budowniczy Damy radę nawet chyba dla chlopca lepsza niż ta o parku pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Gra komputerowa dla 3 latka 15.05.08, 00:02 Domowy Przedszkolak - Moje Pierwsze Zabawy. Bezpieczne, edukacyjne i naprawdę dużo zabaw. Dla chłopca szczególnie wagonik pojazdy, które można dodtakowo wydrukować i kolorować. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.samotna Re: Gra komputerowa dla 3 latka 15.05.08, 23:29 mojemy ukochanemu 4 letniemu siostrzeńcowi kupiłam ostatnio gre z Clifordem merlin.pl/Clifford-na-wyspie/browse/product/8,583374.html jeszcze nie zdązyłam mu jej podarować. myslicie że bedzie zadowolony? to bedzie jego pierwsza gra.. Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: Gra komputerowa dla 3 latka 16.05.08, 09:55 polecam Komputerowa Gratke z papatka - moja corka uwielbia te gry, mamy ich juz mnostwo. gra wlasnie od jakiegos wieku tak 3 lata. teraz ma 5 i dalej gra w te gey Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa_mama Re: Gra komputerowa dla 3 latka 17.05.08, 14:33 U nas Bob się sprawdził. Podobnie jak Kubusiowe Przedszkole z Puchatkiem. Dzisiejsze dzieciaki szybko oswajają się z komputerem i już w w wieku 3-4 lat super sobie radzą z komputerem i grami. Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: Gra komputerowa dla 3 latka 28.05.08, 12:39 bob budowniczy jest fajny i mój synek długo do niego wracał, ale oprócz boba mieliśmy kilkanaście innych gier, bardzo lubił też prosiaczek i przyjaciele, toy story - trochę trudniejsza, ale bardzo rozbudowana i długo w nią się gra, edukacyjne z królikiem bystrzakiem też są fajne, na twoim miejscu nie wahałabym się kupować też takich dla trochę starszych dzieci, bo dzieciaki tak szybko opanowują komputer... mój 8-latek gra już w gry dla 12 latków, gry trudne wymagające zręczności i wiedzy, np. strategie Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: Gra komputerowa dla 3 latka 28.05.08, 12:42 oczywiście najlepsze są edukacyjne polecam gry z serii Comfy merlin.pl/Comfy-Swiat-zwierzat/browse/product/8,448548.html#fullinfo Odpowiedz Link Zgłoś
2barb Re: Gra komputerowa dla 3 latka 04.06.08, 08:18 W dzienniku Polskim są ostatnio fajne gry za grosze. Mojemu 4 latkowi bardzo przypadła ta z Koziołkiem Matołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
haniagie super strona z grami dla maluchów 03.07.08, 10:07 A mój Jacuś najbardziej lubi ciufcię (www.ciufcia.pl). To jest taka strona z zabawami dla maluchów (chyba juz 2-latki mogą grać). Mi te gry wydawały się strasznie proste ale dzieciaki się wciągają Odpowiedz Link Zgłoś
0elen0 Re: super strona z grami dla maluchów 11.07.08, 18:46 Nie jestem pewna, może to trochę za wcześnie dla 3 latków, ale pamiętam, że jak była malutka to uwielbiałam grać w TETRISA. W sumie wystarczy tylko raz czy dwa razy pokazać o co chodzi i mamy malucha z głowy na co najmniej 2h No przynajmniej ze mną tak było. Napewno nie będzie problemu żeby jakąś wersję znaleźć na sieci, ale jeśli komuś się nie chce to proszę : www.gpbattery.pl/konkursy/ ten jest o tyle fajny, że ma utrudnienia na kolejnych levelach Odpowiedz Link Zgłoś