magg.77 18.10.08, 21:28 pełno tego w sklepach, rozmaitych firm... Zaczęłam się rozgladac za wspomagaczami nauki angielskiego a niektóre komputerki są dwujęzyczne. ciekawa jestem ile takie cudo warte jest? Wasze dzieci mają takie? Uzywają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata77_77 Re: komputerki dziecięce 04.11.08, 09:23 Dołączam się do pytania. Ja rozglądam się za czyms odpowiednim dla trzylatka. Czy ktoś może polecić jakiś konkretny komputerek-laptop? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: komputerki dziecięce 04.12.08, 14:45 Naprawdę Wasze dzieci nie mają żadnych laptopów? Czy zwyczajnie nie bardzo się nimi interesują....? Odpowiedz Link Zgłoś
pedzlowy Re: komputerki dziecięce 05.12.08, 11:45 moze poszukajcie na ebay. bedzie pewnie tego troche - z uk, niemiec, a co do jakosci, to rzeczywiscie pierw przydaloby sie porozmawiac z kims kto sie na tym zna. zeby nie kupic bubla. w kazdym razie na ebay dobrze jest szukac jak sie wie co sie chce znalezc. wtedy udaje sie nieraz zaoszczedzic Odpowiedz Link Zgłoś
oskarynka1 Re: komputerki dziecięce 06.12.08, 08:47 witam.Moj mały ma 3,5 roku jakiś czas temu dostał laptopa edukacyjnego fisher price.Ma wiele funkcji, ale przedewszystkim nastawiony jest na naukę literek,koszt ok 140.Ale "mowi" tylko po polsku....mimo że jest estetyczny i może przyciągnąć uwagę dziecka mały po paru dniach stracił nim zainteresowanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_77 Re: komputerki dziecięce 08.12.08, 15:19 Dziękuję za opinie. Może ktoś jeszcze się dopisze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamsynka Re: komputerki dziecięce 10.12.08, 14:14 Ja kupiłam na allegro Leappod, to jest taka interaktywna zabawka, montuje się na niej specjalną ksiazeczkę z oprogramownaiem. Udało mi się kupic za 80 zł ale nowe kosztuja ok 200 zł. Mój synek bawi się tym, nawet próbuje spiewać piosenki, które słyszy, (a po polsku nie śpiewa wcale . Jest jednak małe ale. Jest to oprogramowanie angielskie i wszystkie "polecenia" sa w języku angielskim, bo są przeznaczone dla dzieci które mówią po angielsku. Wydaje mi się, że nawet starsze dziecko mówiące po polsku niewiele z tego zrozumie, ale na pewno osłucha się języka. Generalnie nie żałuję zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś