asiurkaa 24.07.10, 22:03 Czy moge podac kuskus synkowi, ktory ma 8 miesięcy? a jesli tak, to z czym najlepiej? moze ktos ma doświadczenie z kuskusem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hinduska Re: kuskus 28.07.10, 11:30 Ja lubię kuskus z warzywami pieczonymi w piekarniku (papryka, cukinia, cebulka, pomidorki co tam mam wlodówce),ewentualnie z tuńczykiem Ostatnio kupiłam słoiczek firmy Organix z kuskusem i jagnięciną. W składzie jestkuskus, jagnięcina,marchewka, ziemniak, pomidor, cebula, morela, czosnek,kolendra i kminek Ciekawa jestem czy mój synuś to zje Odpowiedz Link Zgłoś
nadia.r Re: kuskus 29.07.10, 15:41 Ja kus-kus podałam właśnie w 8mc, tylko, że razowy. Zalewałam wodą i dodawałam masełko, do tego ulubione warzywo i kawałeczki mięso. Mojej córci smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: kuskus 28.08.10, 23:59 ja robie mojejcóreczce m.in tak smakuje.blox.pl/2010/07/Kuskus-na-mleku-z-slonecznikiem-i-lnem.html Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: kuskus 30.08.10, 13:04 Czesto daje kus kus na obiad z warzywami i miesem lub na podwieczorek z owocami i jogurtem. Odpowiedz Link Zgłoś