IP: *.* 06.02.02, 22:59
Dziewczyny,Czy znacie jakieś przepisy na dobre gofry? Szykuje nasz słodki dzień i pomyślałam o pyszniutkich gofrach z bitą śmietanką.....ale niestety nie znam żadnych przepisów na owe smakołyki.Pozdrawiam,Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: Gofry IP: *.* 07.02.02, 10:24
      Hej Zaraziłaś mniesmile)))))Dzisiaj je zrobie ! Jako że nie mam żadnego wypróbowanego przepisu weszłam na stronę www.google.pl i wpisałam gofry - zresztą sama zobacz :)))a potam daj znać które zrobiłaś :)SMACZNEGO
      • Gość: Anna-Maria Re: Gofry IP: *.* 09.02.02, 00:50
        Na tej stronie nie mogę nic znaleźć. Może źle wpisuję, ale tam są oferty kont internetowych itp. Nic o jedzeniu. Ale znalazłam coś w "Kuchni Wirtualnej Polski". Również polecam. Zrobię coś w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam, Ania
    • Gość: krystyna Re: Gofry IP: *.* 11.02.02, 12:46
      Właśnie wczoraj robiłam gofry. Nawet dobre. 3 jajka1/2 kg mąki + 1/2 łyzeczki proszku do pieczenia1/2 l. mleka1/2 szkl/ cukru1 op. cukru waniliowego1/2 kostki tłuszczurodzynkiTłuszcz rozpuszczam. Jajka ubijam z cukrem. Dodaję ostudzony tłuszcz. Potem dodaję na przemian przesianą mąkę z proszkiem i mleko. Na końcu wrzucam rodzynki (które oczywiście zalałam gorącą wodą,). No i piekę. Jest to przepis na kilka gofrów, żeby sie nie zniechęcić i żeby straty były małe. Smacznego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka