aniak790207 21.03.07, 18:31 daje mojej coreczce 6 tyg. herbatke hipp-a uspokajajaca 2 razy dziennie? czy moze Jej to zaszkodzic?ile razy dziennie wy podajecie herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaania80 Re: 6 tygodni i herbatka 21.03.07, 18:37 Jeśli karmisz piersią to wogóle możesz nie podawać herbatki przez dłuższy czas. Ja mojej córce zaczęłam podawać jak kończyła 4 miesiąc. Czasem wcześniej podawałam wodę z glukozą, ale rzadko - raz na tydzień może. Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: 6 tygodni i herbatka 21.03.07, 19:09 Ja nie karmie piersia i gdy skonczyl miesiac zaczelam podawac mojemu synkowi herbatke uspokajajaco ale firmy bobovita.Bardzo ja lubi ale ja mu daje ja rzadziej.Czesciej podaje mu slaba herbatke rumianowka zaparzona z torebki albo poprostu wode.Teraz Kuba ma 2,5miesiaca i wczoraj peiatra kazala wcale nie podawac rozpuszczalnej poniewaz sa w niej weglowodany- puste kalorie jak to nazwala a moj synek za duzo przybiera na wadze... W sumie to moj maluch i tak woli te ktore sama mu robie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenas10 Re: 6 tygodni i herbatka 21.03.07, 20:07 ja dawałam córce jak miała 3 tyg.był czerwiec, 33 stopnie na dworze.karmie piersia po dziś dzień.nie przeszkodziło jej dopajanie herbatka.podawałam koperkowa. Odpowiedz Link Zgłoś