lemur_ks 11.08.03, 12:38 Jestem ciekawa od kiedy można dziecku podawać te malutkie pyszne danonki. Mój synek ma 5 mies., czy już może je jeść, czy musimy jeszcze poczekać ? A jeśli to ile czasu ? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamr Re: danonki - od kiedy ?! 11.08.03, 13:20 Moja córka ma prawie 10 miesięcy i nadal mam mieszane uczucia co do ich dawania-bardzo sporadycznie. Wrzuć sobie w wyszukiwarce danonki i zobaczysz ile postów na ten temat było, a pewnie jak je przeczytasz to będziesz jeszcze bardziej skołowana. Ja kupuję Bakusie - tez są niezłe, a danonki to sporadycznie bo mają większą dawkę wapnie - taką jak dla 2-3 latka. Miłej lektury Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: danonki - od kiedy ?! 12.08.03, 07:47 My zaczelysmy jesc jedne i drugie (tzn Danonki i Bakusie) dopiero jak mala miala 10 miesiecy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajuliana Re: danonki - od kiedy ?! 14.08.03, 22:50 Julek je Bakusia codzinnie odkąd skończył 8,5 miesiąca! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś