hanah.vic 17.08.08, 19:19 Dziewczyny Mam pytanie; od jakiego wieku można dziecku podawać chrupki kukurydziane ?nie mówię o takich smakowych, tylko tych najzwyklejszych.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marylux Re: Chrupki kukurydziane 17.08.08, 19:33 To mogą być już pierwsze podawane pokarmy- ale bez przesady oczywiście. Ja wprowadziłam jedengo chrupka na dzień po miesiący od wprowadzenie obiadku. Córka skończyła 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
prospects Re: Chrupki kukurydziane 17.08.08, 19:40 teoretycznie dziecko mogloby jesc od 4 miesiaca, bo to po prostu grys kukurydziany, dokladnie taki sam jak kleik kukurydziany. ale maluch nie zje takiego chrupka. samodzielnie potrafi go zjesc ok. 7 miesiaca, wtedy podajemy jedzenie do raczki. no chyba, ze zrobisz mu z nich papke zmieszana z mlekiem, wtedy da rade zjesc wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaggaak Re: Chrupki kukurydziane 17.08.08, 20:43 Ja dawałam synkowi jak miał ok. 7 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: Chrupki kukurydziane 17.08.08, 21:03 Dzieki dziewczyny, młoda ma 6,5 m-ca, wczoraj jej dałam jednego na spróbowanie i się zajadała, więc będę jej dawać częściej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś