mag9 04.05.07, 20:35 Gdzie w Gorzowie mozna zrobic fajne chrzciny? Co polecacie? Chodzi mi raczej o jakis obiad w restauracji na 20 os. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: Chrzciny 04.05.07, 20:42 Z Hertfordshire na chrzciny do Gorzowa? Polecam Grację. www.hotelgracja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Chrzciny IP: *.dial.telus.net 04.05.07, 21:47 Hey blic, Moze pomysl dla niektorych zbyt "radykalny"...jednak osobiscie proponuje Kosciol... Dzieciatko, rodzice, rodzice chrzestni...Kaplan i Bog.... Jakos mi to pasuje... Ale, oczywiscie mozna i w knajpie... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:40 I tu się z (a niech tam ) Panem Bernardem zgadzam. Ortodoksyjne, niemodne ale polecam ZRÓBCIE TO W KOŚCIELE! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Chrzciny w Kosciele???? 05.05.07, 00:03 "...ZRÓBCIE TO W KOŚCIELE!..." ...dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_t Re: Chrzciny w Kosciele???? IP: *.dsl.pipex.com 05.05.07, 00:06 e_werty napisał: >> "...ZRÓBCIE TO W KOŚCIELE!..." > ...dlaczego? Tez mnie to dziwi: obiad w kosciele na 20 osob... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: Chrzciny w Kosciele???? IP: 213.155.189.* 05.05.07, 00:10 > Tez mnie to dziwi: obiad w kosciele na 20 osob... jak dobry... to dlaczego nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_t Re: Chrzciny w Kosciele???? IP: *.dsl.pipex.com 05.05.07, 00:14 Gość portalu: calama napisał(a): > jak dobry... to dlaczego nie? ;) W kosciele tylko wino i niekwaszony chleb. Chyba, ze ktos postnie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Chrzciny w Kosciele???? 05.05.07, 00:19 Wafelkami się nie najedza - ala za to za darmo albo "co łaska" ... a wino to mają mocne - jeden wypije a wszyscy śpiewają! (nie moje - zasłyszane - gdzieś!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_weselny Pasja na Chrobrego IP: *.gorzow.mm.pl 05.05.07, 11:08 A może restauracja "Pasja" przy Chrobrego (na przeciw szkoły muzycznej). To niewielki przybytek gastronomiczny, ale za to jest tam bardzo kameralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Pasja na Chrobrego 05.05.07, 13:23 "Pasja" w kontekście chrztu nasunęła mi pytanie - Jak ma się sprawa śmierci Chrystusa na krzyżu do hasła ortodoksów chrześcijańskich "od poczęcia do naturalnej smieci"? - bo w myśl tej reguły - Zbawiciel nie miał by szans... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Pasja na Chrobrego 05.05.07, 13:54 e_werty napisał: > w myśl tej reguły - Zbawiciel nie miał by szans... Na co nie mialby sznans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Pasja na Chrobrego IP: *.proxy.aol.com 06.05.07, 12:09 A ja slyszalam, ze w Labedziu robia. Tylko nie pytaj gdzie to, bo zapomnialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martac Re: Chrzciny IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.07, 00:43 W ubiegłym roku też miałam taki dylemat - w domu czy w lokalu? Na szczęście kwestie praktyczne zwyciężyły i przyjęcie po chrzcie odbylo się w restauracji "POD PAŁACYKIEM" - w budynku Pałacu Ślubów na ul. Kazimierza Wielkiego. Piękne miejsce - i w środku i na zewnątrz (cudny ogród, ławeczki, itp). Byłam naprawdę bardzo zaowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Chrzciny 04.07.19, 13:21 Bardzo fajna stronka, pomocna przy organizacji tego typu przyjęć chrzcinyikomunie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś