tika-tika 08.08.10, 22:14 drogie emamy czy macie jakiś sprawdzony specyfik który dobrze koryguje opuchliznę pod oczami? jeśli tak to zdradźcie proszę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: "worki" pod oczami 08.08.10, 22:18 przykładam kostkę lodu na chwilkę Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: "worki" pod oczami 08.08.10, 23:48 "kompres z lodu" a na zmęczoną twarz na przemian zimny i gorący okład. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: "worki" pod oczami 09.08.10, 00:14 Jesli to tymczasowa opuchlizna, to rzeczywiscie zimne oklady pomagaja. Ale jesli worki masz stale od lat, to NIC nie pomoze oprocz operacji plastycznej (opinia dermatologa). Wszelkie "specyfiki" to strata kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: "worki" pod oczami 09.08.10, 00:17 Polecam dowolny krem pod oczy z kwasem hialuronowym i kofeina rano i wieczorem. Dziala cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: "worki" pod oczami 09.08.10, 08:38 lotion100o z heparyną z apteki. Moze troche szczypac, moze troche sciagac skore. smarowac przez ok. 2 tyg kilka razy dziennie a potem juz doraznie. przetestowałam na sobie, działa. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 te cuda dzialaja na worki, ktore ma sie od zawsze 09.08.10, 08:59 czy piszecie o workach po zmeczeniu/niewyspaniu? ja mam od zawsze i chyba nastawiam sie psychicznie na plastyke za jakis czas. moj okulista robi ten zabieg.... ja wydaje kupe kasy na kremy, maseczki, zele z kofeina, okulary chlodzace, korektory pod oczy i inne cuda. i nic nie pomaga, nie przynosi efektu. te wory to moja zmra, patrzac na zdjecia widze tylko te wory. z wiekiem wygladaja coraz gorzej. chcialabym wiedziec na czym polega to operacyjne pozbywanie sie worow i czy potem oko wyglada naturalnie? Odpowiedz Link Zgłoś