Dodaj do ulubionych

Zajady... :(((

IP: *.* 26.02.03, 21:18
Czy ktoś ma jakiś sposób na brzydkie kąciki ust? Zajadów (pękająca skóra, ból itp.) jakoś się pozbyłam, chociaż co jakiś czas mam z tym problem. Ale nawet jak nie ma ranek, zostają brzydkie czerwone kąciki - wygląda paskudnie. Próbuję maskować pudrem, ale chcę się tego pozbyć. Poradźcie coś! Kaasia
Obserwuj wątek
    • Gość: fran Re: Zajady... :((( IP: *.* 26.02.03, 21:48
      polecam balsam tisane, do kupienia w aptece, koszt ok. 5-6 zlotych, pomagafran
      • Gość: korol Re: Zajady... :((( IP: *.* 27.02.03, 11:56
        Haj :)Warto zdobyć receptę na maść Viosept. Naprawdę pomaga.Polecam Addera :hello:
    • Gość: aaba Re: Zajady... :((( IP: *.* 27.02.03, 12:07
      Czesc.... jesli juz mowa o lekach ..na recepte ...polecam na zajady "Oxycort A" ....skuteczny, tani ...tylko, ze na recepte...no chyba ze jakas zaprzyjazniona p.mgr. farmacji sprzeda Ci go bez recepty ...... :~))))) z czystym srecem moge te masc polecic....Anita i Mateusz ....z Krakowa !!!!
    • Gość: 2004 Re: Zajady... :((( IP: *.* 27.02.03, 12:31
      A ja polecam witaminke B. Te paskudne zajady pojawiają się własnie z braku tej witaminy. Wystarczy łykać regularnie lub w razie niedoboru uzupełnić go i będzie ok.PozdrawiamIwona
    • Gość: malina18 Re: Zajady... :((( IP: *.* 27.02.03, 13:37
      A ja polecam Ci maść cynkową. Na noc smaruje się usta bardzo gruba warstwą i oprócz tego też trzeba uzupełnic niedobór witaminy B.Małgosia
    • Gość: Elik Re: Zajady... :((( IP: *.* 27.02.03, 18:38
      Nie pijesz przypadkiem zbyt dużo kawy? Ja kiedyś tak miałam i co ciekawe jedynie po kawie rozpuszczalnej nesca. Ja zarzywałam witaminę pp. Są takie małe białę tabletki. Maści tabletki to jednak środki na dziś. Zadbaj o swoją dietę. Jedz kaszę gryczaną z brokułami. Suszone owoce, orzechy pestki- dynia, słoneczknik. Morele suszone - polecam jedynie ekologiczne ze sklepow ze zdrowa zywnością s drogie ale przepyszne. W czasach kiedy jadłam regularnie mieso jadłam wątróbkę drobiową - drobno pokrojona uduszona z cebulka i jabłkiem jest niezła , no i oczywiście wczesniej namoz w mleku. Pozdrawiam i życzę zdrówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka