biedro_neczka 25.09.08, 22:20 czy ona faktycznie jest taka dobra? Kto ją stosował i może mi ją polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nusiaczek-mamus Re: dieta Vitalia 26.09.08, 19:39 Wedlug mnie jest bardzo dobra. Dania sa naprawde smaczne, jadlospis ulozony "pod ciebie", zawsze mozesz cos zmienic jak ci nie odpowiada. Dodatkowa motywacja jest cotygodniowe wazenie i chwalenie sie swoimi postepami. Bylam na niej przez miesiac- wykupilam tez zestaw cwiczen- i schudlam ladnie i bezstresowo 4 kg. Stosowalabym diete dalej, gdyby nie to,ze zaszlam w ciaze. Na pewno jednak wroce do niej jak juz troszke odchowam malenstwo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: dieta Vitalia 02.10.08, 21:31 dzięki za odpowiedz!! a za co tam się płaci? czy oni ustalają menu dzień po dniu? Odpowiedz Link Zgłoś
duszek00 Re: dieta Vitalia 19.10.08, 00:22 Tak tak, facet też się czasem odchudza Wykupiłem u nich abonament i byłem zadowolny. Teraz miałem przerwę 2 miesiące i znów wykupiłem abonament. Układają "indywidualną dietę" na cały tydzień, po tygodniu ważysz się itp a oni układają dietę na następny tydzień i tak przez cały okres trwania abonamentu. W każdej chwili możesz skontaktować się z dietetykiem - na odpowiedź czeka się do 3 dni. Jeżeli jakiś produkt w menu nie odpowiada to możemy go wymienić na inny, o podobnych wartościach odżywczych (zamienniki wybieramy z listy) Odpowiedz Link Zgłoś
monikag184 Re: dieta Vitalia 20.10.08, 15:33 Ja stosowalam ja przez 4 miesiace ale nie jestem zadowolona. Jesli stac Cie na to zeby kupic chleb zytni raz w tygodniu .zjesc 2 kromki i wyrzucic to ok.Czesc produktow nie mozna dostac w sklepie a i niektore przepisy sa okropne np kanapka z kalafiorem na sniadanie. Polecam ta diete dla osob zamoznych,ktorzy maja duzo czasu i tych nie za bardzo wybrednych w jedzeniu. Ja troche schudlam ale nie stosowalam sie do niej dokladnie bo mnie na to nie stac a i niektore dania sa niezjadliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: dieta Vitalia 20.10.08, 22:13 Dobrze że to napisałaś, bo już chciałam ją wykupić. Kanapka z kalafiorem-bleeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: dieta Vitalia 01.11.08, 20:15 to samo chciałam napisać co gku25 bleeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek-mamus Re: dieta Vitalia 02.11.08, 20:47 Wlasnie o to chodzi, ze wcale nie musisz tego jesc. Masz co najmniej kilkanascie innych dan, ktorymi mozesz zastapic to co ci nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gzubianna Re: dieta Vitalia 04.11.08, 15:21 Jest dobra jeśli dasz radę jeść pod dyktando. Ja stosowałam miesiąc schudłam 3 kg, ale nie kontynuowałam, bo nie dałam rady przygotowywać posiłków na 2 garnki - dla siebie i dla rodziny. Porady dały mi jednak obraz co do zalecanej ilości jedzenia, poznałam kilka nowych przepisów. W sumie warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: dieta Vitalia 08.11.08, 14:00 Ja nie byłam zadowolona, fakt schudłam ale jadłam to co chciałam (wybierałam sobie). Miałam ją dwa miesiące. I fakt możesz zmieniać sobie jadłospis ale niektóre produkty są ciężko dostępne, nic (dosłownie nic) mi nie smakowało. Mój mąż nie mógł patrzeć na to jak jem to bleeee..... Przyrządzenia potraw jest czasochłonne. Poza tym najpierw wypełniasz ankietę, zaznaczyłam w niej że mam mało czasu na przygotowanie potraw a jak już pisałam dostałam czasochłonny jadłospis. Zaznaczyłam też że jestem po usunięciu woreczka żółciowego i muszę jeść często acz mało. pani dietetyk odpisał mi że ok, że nie ma sprawy i przygotuje specjalna dietę, i co? I obie z siostrą (ona zdrowa) dostawałyśmy te same diety. Wg mnie to pójście na łatwiznę, tyle samo kasy wydasz na dietetyka a może najpierw spróbuj od wizyty u niego i coś ci poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś