iwonaw 14.09.07, 23:15 kto kupuje?? są tam firmówki Mothercare H&M George kupiłami naprawdę są super polecam firmówki sa super jakości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolew7 Re: Pepco 15.09.07, 08:10 U mnie też jest Pepco ale jakoś tych firmówek nie mogę znaleźć. Czasami coś się trafi. Chyba że w każdym jest co innego ale to sieć sklepów więc powinno być to samo. Z George widziałam parę rzeczy ale mothercare czy H&M nigdy nie widziałam. W jakim mieście jest Twoje pepco? Ostatnio kupiłam dla dziecka fajny komplet czapka z szalikiem na jesień z essentials za 9,99 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
qamyczeq Re: Pepco 15.09.07, 11:19 U nas w pepco też nigdy nie natknęłam się na żadne firmówki, w ogóle jestem zdziwiona, że takie mozna tam spotkać. Ten sklep traktowałam raczej jako taki z bardzo tanią odzieżą importowaną, raczej kiepskiej jakości. No ale może się mylę, bo nigdy jeszcze na nic się nie skusiłam. Kupiłam tam tylko kilka razy artykuły papiernicze, a z ciuchów nic. Muszę im się chyba dokładniej przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Pepco 16.09.07, 19:26 Kupiłam komplet Mothercare spodenki z suoer materiałku podbite bawłenką i bluzeczna wyszywana wróżka za 29,90 kupuję w Koninie i w Poznaniu na LEcha Odpowiedz Link Zgłoś
alaska1 Re: Pepco 16.09.07, 23:09 Mieszkam na Lecha, bywam w pepco, ale tam raczej jakość nie zachwyca... Mieszkasz na Lecha? Kiedy dzidzia się pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Pepco 16.09.07, 23:12 witam obecnie mieszkam w Swarzędzu a dzicia już jest ) Ulka ma już prawie roczek ) Odpowiedz Link Zgłoś
jolew7 Re: Pepco 17.09.07, 07:42 Rzeczywiście dla chłopców zawsze mniejszy wybór niż dla dziewczynek.Dla tych drugich zawsze ładniejsze rzeczy. Wiele rzeczy słabych jakościowo ,ale można coś znaleźć. Kupiłam synowi bluzkę Palomino c&a letnią gruba i dobra bawełna za 9,99 zł była tylko 1 sztuka ,czasami coś jest fajnego z cheeroke czy george. Pepco jest w Legionowie pod Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaw Re: Pepco a w Warszawie? 17.09.07, 08:30 Szukałam na ich stronie internetowej ale nie znalazłam, czy naprawdę najbliższy sklep jest w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Pepco a w Warszawie? 17.09.07, 09:17 Jest jeszcze Zyrardow z drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Pepco 17.09.07, 09:29 kupuję w pepco głównie dla siebie. Ciuchy są tanie i dobre gatunkowo-przynajmniej te które ja wybieram. Na metkach się nie znam i na nie nie patrzę ale moja siostra twierdzi,że jest sporo firmówek typu H&M,George czy Fishbone Odpowiedz Link Zgłoś
rena31 Re: Pepco 24.09.07, 23:59 Ja ostatnio kupiłam tam kilka super bodziaków niemowlęcych po 5.99. Są rewelacyjne. Będę tam chodzić częściej i szukac fajnych rzeczy, które się o dziwo trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: Pepco 25.09.07, 03:27 Czasem spotykam tam ciuchy mothercare z powycinanymi metkami (poznaję po fragmentach napisów). Nie mniej mothercare nie jest akurat dla mnie wyznacznikiem jakości. Ale ja z prowincji więc może te lepsze kąski do metropolii rzucają Odpowiedz Link Zgłoś
edzianej Re: Pepco-wroclaw-gdzie???? 25.09.07, 21:01 Jesli to kogoś zainteresuje to otworzyli dzisiaj w Wołominie Pepco niestety to nie Wrocław ale tez na W. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Wrocław 25.09.07, 23:51 na krzyżówce na Nowym Dworze, w Victorze obok Biedronki i Rossmana. Tylko że ja tam nikgdy nie wyczaiłam żadnych firmówek ale może źle szukam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: Pepco 25.09.07, 21:11 U mnie jest PEPCO któe odwiedzam conajmniej raz w tygodniu. Czasem coś kupuję ale to ze względu na to, że są tam tanie rzeczy. Nigdy nie spotkałam w Pepco markowych ubranek... a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Pepco 25.09.07, 22:50 U nas są właśnie 3-częściowe zimowe kompleciki Mothercare za 34 zł i spodenki z bluzeczką chyba w podobnej cenie. Często tańsze rajstopki, bielizna dla dzieci, książki (np. Amberki -50%). Odpowiedz Link Zgłoś