lawia 01.03.05, 09:12 Interesuje mnie jakie sa kryteria przyznawania dodatku mieszkaniowego tzn. ile pieniązków na osobę, ile m2 na osobę itp. I jeszcze jakie dokumenty trzeba przygotować. Za porady z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_oli Re: dodatek mieszkaniowy 02.03.05, 10:05 My korzystamy z takiego dodatku, ale niestety nie pamiętam tych szczegółów - dochody mamy małe i mieszkamy w kawalerce, więc nie mamy szans przekroczenia minimum Proponuję jednak abyś przeszła do Urzędu Miasta/Gminy lub administratora domu w którym mieszkasz (być może podpowie - u mnie mają nawet druki i nie trzeba po nie jechać do UM) - na pewno coś się dowiesz. Co do dokumentów - to ja składam w Urzędzie Miejskim: zaświadczenie z administracji, druk o dochodach i członkach rodziny (sama wypełniam), moje zaświadczenie z pracy o zarobkach i ksero z decyzji o przyznaniu mężowi zasiłku rodzinnego wraz z dod.wychowawczym. Dodatkowo do wglądu biorę rachunek za prąd - potrzebny w przypadku wielotaryfowego licznika. m. Odpowiedz Link Zgłoś