Dodaj do ulubionych

cheeky wipes

17.01.11, 12:23
Witajcie,
Czy któraś z mam używa chusteczek wielorazowych w zestawie cheeky wipes? Czy rzeczywiście warto w nie zainwestować, bo cena nie jest mała?
Obserwuj wątek
    • fishi81 Re: cheeky wipes 23.08.11, 13:24
      Mamy i namiętnie używamy - cena może i nie mała ale moim zdaniem warto! Myjki są bardzo mięciutkie, nie łapią żadnych plam nawet po kupie. My mamy zestaw z myjkami bambusowymi i jest naprawdę fajny. Pudełka na chusteczki są bardzo estetyczne, całość prezentuje się naprawdę dobrze. Bardzo przydają się też torebki na wyjście - dołączone do zestawu. Polecam
    • iwa01 Re: cheeky wipes 24.08.11, 19:54
      mam bambusowe i jestem z nich zadowolona
      choć myśle, że spokojnie mozna kupić w częsciach w tublu, to co faktycznie będzie potrzebne.
      Jak ktoś używa pieluszek wielorazowych, to np pudelko i woreczek do prania na brudne pieluszki jest zbędne. Jesli nie zamierza się ich używac na wyjścia to zbędne sa kolejne dwa woreczki.
      Choc na wyjscia chusteczki tez calkiem niezle się sprawdzaja
      • skrzaty4 Re: cheeky wipes 15.02.12, 09:43
        plamy po kupie zostają, nawet na myjkach w kolorze ciemnozielonym. Mi to akurat nie przeszkadza. Na początku trudno mi było przestawić się z chusteczek nawilżanych na cheeky wipes, ale teraz nawet mój niechętny początkowo mąż się do nich przekonuje. Bardzo dobrze sprawdzają się przy myciu rączek i buzi. Bo do pupy mogłyby być trochę bardziej miękkie, chociaż z drugiej stronę łatwiej nimi usunąć zabrudzenie niż mokrą chusteczką, która często rozmazuje kupę zamiast ją wytrzeć.
        • iwa01 Re: cheeky wipes 16.02.12, 22:18
          a cheeky wipes mają myjki w kolorze ciemnozielonym?

do tej pory widziałam tylko białe/ecru, dziś na stronie tublu zobaczyłam jeszcze różowe i turkusowe ale nie ciemnozielone
    • froobek Re: cheeky wipes 15.02.12, 15:42
      Myślałam nad nimi, ale mnie jakoś zawsze łatwiej jest pójść z dzieckiem do łazienki pod kran...
      • iwa01 Re: cheeky wipes 16.02.12, 22:19
        froobek napisała:

> ale mnie jakoś zawsze łatwiej jest pójść z dzieckiem do łazienki pod kran...

po każdym siusiu od razu pod kran? podziwiam smile
        • froobek Re: cheeky wipes 17.02.12, 20:33
          A co tu do podziwiania? To mi się właśnie wydaje najprostsze, inaczej bym tak nie robiła. Przy starszym latałam do przewijaka z miseczką wody, teraz odwróciłam kierunek wink My po prostu EC, więc i tak chodzimy do łazienki przy każdym zdjęciu pieluchy. A po siusiu nic nie myję, co mam myć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka