Dodaj do ulubionych

Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe

22.09.04, 09:09
Czy macie lub mialyscie wy lub ktos z waszych znajomych to lóżeczko?
Planuje je kupic zamiast tradycyjnego,ale nie wiem jak se sprawdza. Moze ktos
wie gdzie w Łodzi moglabym je sobie obejrzec, bo narazie to tylko ogladam
przez internet.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anek130 Re: Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe 22.09.04, 15:33
      jeśli możesz to daj link do strony z tym łóżeczkiem, bo ja też być może nie
      kupię tradycyjnego i chciałabym wiedzieć czy możesz piszesz o tym, o którym ja
      myślę.

pozdrawiam
      Ania
    • angieblue26 Re: Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe 22.09.04, 15:44
      www.petit.pl/sklep/product_info.php?cPath=146&products_id=719
      • neti87 Re: Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe 22.09.04, 16:07
        czy to łóżeczko nie jest za krótkie? Ja ostatnio oglądałam łóżeczka o długości
        110 cm i wydawały mi się krótkie... Znajomi mi mówili, że łóżeczko 120 cm
        gwarantuje (nie zawsze jednak), że dwulatek będzie jeszcze mógł się z niego cieszyć.
      • zuzaleczka Re: Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe 23.09.04, 09:07
        witam,
        też nad tym łóżeczkiem się zastanawiałm,a le jest jedno ale - dziecko w pewnym
        momencie będzie siadać, będzie chciało łapać za szczebelki (których w nim nie
        ma)i wstawać i co wtedy? Koszt tego łóżeczka jest ponad 2 krotnie większy niż
        normalnego z kółeczkami i płozami(do bujania) a starczy na krócej.
        Ja zrezygnowałam z zakupu Graco Contour Electra Deluxe.
        pozdrawiam
    • iga.ma Re: Łóżeczko Graco Contour Electra Deluxe 22.09.04, 18:53
      Cześć, ja mam łóżeczko graco, mąż kupował 3,5 roku temu w USA, jedyny minus to
      to, że zamówił model z podwieszaniem, a zapakowano mu zwykły, nie miał
      możliwości sprawdzenia, więc z tego powodu synek spał przez jakiś czas z nami,
      ponieważ ja po cc, nie mogłam się schylać, później służyło nam bardzo dobrze,
      nie cierpię falbanek, i jakichś przywiązywanych ochraniaczy, a dzięki siateczce
      byłam spokojna, że dziecko nie uderzy się w główkę,
      moje łóżeczko miało dł. ok. 120 cm, ale faktycznie kiedyś oglądałam taki sam
      model w sklepie, o którym mówisz i wydawało mi się trochę krótkie, może to
      tylko złudzenie, w każdym bądź razie ja nie mam zamiaru wymieniać swojego na
      inne, będzie nam służyć od nowa za 2 miesiące,
      aha jeszcze jedno, nie sądzę by ono nadawało się dla 3 letniego dziecka jak
      piszą w informacji, mój synek spał w swoim do 2 roku, mimo że było dłuższe
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka