kasik.mala 29.10.04, 20:30 Czesc Sluchajcie od którego mniej więcej tygodnia widać brzuszek. Ja jestem w 12 tyg. ciąży, a jeszcze nic nie widać czy to normalne. Niektóre moje koleżanki twierdzą, ze nie i trochę mnie to martwi( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almerka1 Re: Brzuszek 29.10.04, 20:33 nie masz się czym martwić, ja do 5 miesiąca ciąży włąćznie chodziłam w obcisłych jeansach dopiero w szóstym mi brzuszek urósł Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: Brzuszek 29.10.04, 20:34 Nie martw sie!!!!! U mnie zaczął wyłazić w 20tc, teraz jestem w 24tc i jeszcze jak sie uprę to go ukryję. Odpowiedz Link Zgłoś
batinka1 Re: Brzuszek 30.10.04, 08:11 też jestem w 12 tygodniu, a brzuszek taki jaki był np. rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.mala Re: Brzuszek 31.10.04, 12:26 Dzieki za info tez tak myslalam, ale zawsze znajda sie "zyczliwi", wzbudzajacy watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Brzuszek 30.10.04, 09:14 mnie wyszedł ok 5 miesiąca, ale nawet teraz (22tc) widzą tylko wtajemniczeni, wyglądam jakbym po prostu nieco utyła. - Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.mala Re: Brzuszek 31.10.04, 12:27 Dzieki za info tez tak myslalam, ale zawsze znajda sie "zyczliwi", wzbudzajacy watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
sylwialew Re: Brzuszek 30.10.04, 10:38 Jak poszlam do lwkarza w 7 miesiacu to mi powiedzial w koncu widac ze jestes w ciazy :0) Wiec sie nie martw brzuszek napewno urosnie Pozdrowionka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Brzuszek 30.10.04, 11:18 To jest kwestian indywidualna. Ja od początku miałam brzuch więkrzy niż wynikałoby to z tygodni ciąży, a z kolei moja siostra w piątym miesiący była na sylwestrze w obic\słej sunkeince i nie było widać. Nie martw się, jeszcze zatęskinisz za okresem z małym brzuszkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: Brzuszek 31.10.04, 14:11 Ja jestem w 14 tc. i dopiero tydzień temu trochę mi "wyskoczył" A i tak jest widoczny tylko dla wtajemniczonych i to po bacznych obserwacjach. Normalnie chodzę w moich ulubionych dżinsach, ale jak się schylam, to już trochę ciasnawo, więc za 1-2 tyg. pewnie będę musiała zakupić tzw. odzież ciążową Odpowiedz Link Zgłoś
muuunia Re: Brzuszek 02.11.04, 13:01 nie martw sie i nie słuchaj! u mnie było widać brzuszek już w 8tc i wszyscy mi mówili że to nie normalne bo brzuszek powinno być zacząć widac dopiero w 4 miesiącu. kazda ciąża jest inna i u każdej mamusi inaczej przebiega. na pewno wszystko jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
majalatkowska Re: Brzuszek 02.11.04, 13:12 ja juz sie Brzuszka nie moge doczekac! jestem w 14tc i nic! ale sie nie martwie, tylko baaaardzo juz czekam! )) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Brzuszek 02.11.04, 13:16 Ciąża to chyba jedyny taki czas w życiu kobiety, że cieszy się z rosnącego brzuszka)) My też jesteśmy w 14tc i nadal prawie nic:0 Asia i pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.mala Re: Brzuszek 13.11.04, 13:11 No właśnie my też czekamy i pozdrawiamy) Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.mala Re: Brzuszek 13.11.04, 13:10 Ja też nigdy nie myślałam, że będę czekać na brzuszek!!!)) Do tej pory prawie zawsze chodziłam na wdechu)) Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Brzuszek 13.11.04, 18:24 wiesz ja mysle ze to zalezy od sylwetki i od wielkosci dzidziusia. Ja jestem drobnej szczuplej budowy i bylo widac brzuszek bardzo szybko bo nigdy go po prostu wczesniej nie mialam (jestem w 2O tygodniu). Razem ze mna "chopdzi" w ciazy moja przyjaciolka i po niej nic absolutnie nie widac ale ona jest duza, ma biodra i to sie widopcznie jakos inaczej rozklada, u mnie taki balonik sierobi. A glupich kolezanek nie sluchaj, zrobia wszytsko zeby cie nastraszyc, ja juz prawie z zadna nie gadam bo jestem przez usg polowkowym a one mi o zespolach downa i innych strasznych chorobach nawijaja, ja nie wiem o co tu chodzi. nie daj sie pozdrawiam ciebie i fasolke aga Odpowiedz Link Zgłoś
jowa20 Re: Brzuszek 13.11.04, 14:44 Dziewczyno pewnie,ze to normalne.ja jestem pod koniec 7 m-ca a brzuch mam bardzo maly.Dzis bylam na zakupacg kupic jakies sweterki,a babki nie wierzyly mi ze to koncowka 7 mca bo stwierdzily ze brzuch mam na 3,ale co zrobic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś