1tuta 10.12.04, 13:46 Czy ktos moze polecic jakiegos dobrego ginekologa z Centrum Medycznego LIM w warszawie? Bede wdzieczna za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka99 Re: ginekolog CM LIM 10.12.04, 13:48 Ja od lat chodze do dr Maja, prowadzil moje 2 ciaze i ciaze wielu moich kolezanek. Jest bardzo ok, kulturalny i dobry fachowiec. Moze troche malomowny. Polecam tez dr Polkowskiego, przesympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: ginekolog CM LIM 10.12.04, 13:58 Ja chodzilam do DR. Kurkowskiej-Ilczuk, ale teraz chyba ciąże będzie mi prowadził DR. Milewczyk - zajmował sie nami, kiedy nie mogliśmy zajść, ale na szczęście nie działo sie nic poważnego (szybko się udało bez ingerencji poważnych) wieć nie przetestowałam go na niczym szczególnym. Pracuje chyba na Karowej Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: ginekolog CM LIM 10.12.04, 14:39 Najczęściej zachwalani na forum to dr Barcz, dr Maj, dr Mrozek (USG), dr Janik Odpowiedz Link Zgłoś
1tuta Re: ginekolog CM LIM 10.12.04, 14:45 Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś