asia9946 18.05.05, 22:20 dziewczyny jestem po porodzie 7 tydzien i sie zastanawiam kiedy mi zniknie z brzucha ta ciemna pionowa kreska, ktorej sie dochodowalam w czasie ciazy? pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adka3 Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 18.05.05, 23:12 Ta kreska moja kochana zniknęła mi dopiero prawie rok po porodzie, może innym znika szybciej. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ikik Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 18.05.05, 23:23 znikneła mi około 9 miesiecy po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 02:56 dokładnie, prawie rok po porodzie za to teraz, w drugiej ciazy, nie mam jej wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 07:28 zartujecie! chyba podobnie jak autorka watku mialam nadzieje, ze to szybciej zniknie, np jakis miesiac po..... Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 07:45 ja jestem prawie 7 miesiecy po porodzie i juz jej nie mam ale bedac w ciazy nie byla ona bardzo widoczna moze dlatego tak szybko zniknela. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 11:25 No właśnie a ja mam pytanko co ona oznacza bo teraz mi sie pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 11:41 To jest od podwyższonego progesteronu w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamamuska kiedy sie pojawia? 19.05.05, 11:52 hej jestem w 5 tyg i nie mam tej kreski.. czy to normalne? kiedy sie ona pojawia? i kiedy zaczely was bolec piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: ciemna kreska 19.05.05, 13:03 To jak ten progestereon jest podwyższony to oznacza, żże coś jest źle czy dobrze? A i jeszcze wokół sutków pojawiła mi ciemna brązowa otoczka po ich obwodzie. Wygląda to tak jak bym sie mocno opaliła. Czy to tez coś oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
adka3 Re: ciemna kreska 19.05.05, 13:35 Kreska pojawia się pod koniec ciązy i nie oznacza ona żadnych kłopotów, wszystko jest ok'. Brązowa otoczka wokół sutków to jeden z pierwszych objawów ciąży. Pozdrawiam wszytki ciemne kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r otoczka 19.05.05, 13:41 na samym poczatku tzn okolo ktorego tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: ciemna kreska 19.05.05, 15:07 Mnie sie to pojawiło raczej w połowie ciąży tj. w 24 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia79 Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 13:52 Jestem 7 m-cy po porodzie i jeszcze jest minimalnie widoczna. W związku z tym, że po ciąży brzuch mam ciemniejszy niż resztę ciała, chyba w tym roku odpada bikini - no chyba, że dorobię się wcześniej opalenizny w solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia76 Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 14:16 Ja sie dochowałam ciemnej kreski pod i nad pępkiem, aż do biustu. Jestem już trzy miesiące po porodzie i jeszcze ją mam, zaczęło znikać powoli od góry. Ciekawe ile u mnie to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: ciemna pionowa kraska na brzuchu 19.05.05, 14:34 Jestem 11 mies. po porodzie i wreszcie znikneła.Ale smarowałam sokiem z cytryny. Bo była b.ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś