Dodaj do ulubionych

bolące kolana

08.08.05, 14:14
powiedzcie czy kogoś też bolą kolana? od jakiegoś czsu puchną mi stopy, ale
to uroki ciąży i zasługa pogody natomiast kolana od wczoraj, wiem że to
ciężar ciała itp, ale jeszcze przedemną pare ładnych tygodni a ja chodzić nie
mogę, pomóżcie czy to przejdzie?
Obserwuj wątek
    • kiniak7 Re: bolące kolana 08.08.05, 14:41
      naprawdę tylko mnie bola kolana? sad
      • gosiajc1 Re: bolące kolana 08.08.05, 18:03
        No to możemy podać sobie ręce smile Od paru tygodni mam wrażenie, że moje kolana
        najzwyczajniej w świecie nie wytrzymają i ... rozsypią się w drobny mak smile
        Najgorzej jest przy wstawaniu. Nie wiem, co można na to poradzić... Staram się
        mimo wszystko sporo chodzić, raz w tygodniu pluskam się w basenie. Nie
        zapominam też o odpoczynku. Nie wydaje mi się, żeby było to coś poważnego.
        Nadmiar kilogramów wpływa na naszą kondycję sad. Pozdrawiam Cię serdecznie i
        życzęjak najmniej dolegliwości smile
        GosiaJC (34 tydzień)
        • joasia775 Re: bolące kolana 08.08.05, 19:04
          Ja też się podpisuję - okropnie mnie bolą kolana, i zachowuję się jak
          inwalidka! a do tego ostatnio zaczęły mnie potwornie bolec stopy.Ale już
          niedługo .... Pozdrawiam/Joasia775 (34 tydzień)
          • joxanna Re: bolące kolana 08.08.05, 19:21
            Mnie też bolą kolana od paru tygodni (teraz jestem w 21.). Ale zauważyłam, że
            najgorzej było, jak jeździłam dużo pociągiem i sporo pracowałam - cały dzień
            siedząc. Teraz staram się często spacerować, chodzę na dalszy przystanek, żeby
            tylko nie siedziec cały czas na krześle. I odkąd tego pilnuję czuję się dużo
            lepiej. Za to zaczęły mi drętwieć ręce w nocy i to jest dla mnie bardzo
            uciążliwe. Na szczęście w środę wyjeżdżam na wakacje, więc moje ręce przez dwa
            tygodnie będą trzymały się z daleka od komputera, to odpoczną trochę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka