chyba_mama
01.02.06, 12:16
Witam,
Jestem nowa. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza ale przetestowana. Zaskoczona. Nie planowana. Sama (chwilowo). Smutna troche i przestraszona. Na razie to wielka tajemnica musi być i nie mogę powiedziec mamie, która mam nadzieje wesprze i doradzi. Czekam. Pewnie na wszystkie moje pytania odpowie lekarz, ale do wizyty duzo czasu a ja nie wiem co mogę robic, co jesc. Strasznie się zagubilam i proszę o porade ale taka racjonalna, zdrowa, bez nawiedzenia i niepotrzebnej przesady.
1. Uwielbiam sery pleśniowe. Mam ich całą lodówkę. Objadałam się nimi codziennie, a teraz co do kosza??? Czy nie można ich jesc?
2. Czytałam o szkodliwości czarnej herbaty, ale czy to samo jest z innymi? Przepadam za herbatkami Vitaxa (ziolowe), czy mogę je pic? A herbata zielona? Bez niej umieram…
3. Dostałam od niewiedzacej mamy makrele wedzona, mogę? Tak ja lubie, napiszcie ze mogę!!!
4. Poradźcie mi też jakąś książkę dla mam oczekujących. Jakis poradnik, vademecum przydatne na ten czas. Stac mnie tylko na jedna gruba książkę wiec doradzcie cos madrego, ciekawego i przystępnego.
Pewnie niektore pytnia już padaly na tym forum ale mam bardzo ograniczony dostep do Internetu i nie mogę przeszukac wszystkiego. Dlatego przepraszam za ewentualne powtorki i dziekuje za zyczliwa pomoc
Pozdrawiam