ar1011 06.02.06, 16:48 jeszcze na zadnej wizycie nie mialam mierzonego cisnienia.jak to jest u was ? jestem w 14tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: cisnienie 06.02.06, 17:27 dziwne, ja rutynowo na każdej tak jak waga na kazdej i bad ginekologiczne na każdej. Teraz na każdej jeszcze udt (II trymestr). Odpowiedz Link Zgłoś
kinga2877 Re: cisnienie 06.02.06, 17:50 Ja też mam mierzone na kazdej wizycie i wpisyane do karty ciążyTo bardzo ważna sprawa, powinnaś zapytać lekarza, dlaczego tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: cisnienie 06.02.06, 20:17 Ja na każdej wizycie mam mierzone ciśnienie (pomimo, że niezmiennie niskie), jak również jestem ważona. Odpowiedz Link Zgłoś
hellusia Re: cisnienie 06.02.06, 20:24 To niedobrze. Zapytaj sie lekarza czemu tego nie robi albo sama dla wlasnego bezpieczenstwa mierz sobie w domu, tylko nie elektrycznym tylko recznym aparatem. Nadcisnienie to bardzo powazna sprawa moze sie zle skonczyc dla kobiety albo dla dziecka Pzdr hellusia src="bd.lilypie.com/nCXbp1.png" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
monia_m2 Re: cisnienie 06.02.06, 23:03 ja też na każdej wizycie mam badane ciśnienie i wagę i wpisywane w kartę ciązy, przez połozną przed wejściem do gabinetu mojej ginki . Odpowiedz Link Zgłoś