epi82 30.12.08, 14:38 Poszukuję pilnie lekarza diabetologa, najlepiej z Warszawy bądź okolic, który poprowadzi ciężarną z cukrzycą, więc jeśli ktoś posiada jakiś namiar to chętnie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa551 Re: Diabetolog 30.12.08, 15:41 Poradnia jest na Karowej, ale niestety terminy porażają. Dr Agnieszka Sotowska z Karowej przyjmuje w przychodzi NOVUM (wyjazd z Warszawy w stronę Piaseczna). Namiary na przychodnię znajdziesz w internecie. Zapisać się można bez większego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka4x4 Re: Diabetolog 30.12.08, 21:44 ale chodzi o cukrzycę ciążową czy przedciążową? Pamiętaj że jeśli jesteś w ciązy to powinni cię przyjąc bez większych problemów i oczywiście bez kilkumiesięcznej kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Diabetolog 30.12.08, 22:55 Pamiętaj że jeśli > jesteś w ciązy to powinni cię przyjąc bez większych problemów i > oczywiście bez kilkumiesięcznej kolejki. kropka, Zadzwoniłam na Karową w na początku grudnia w zeszłym roku, byłam w ciąży, miałam cukrzycę ciążową i skierowanie od lekarza. Pani poinformowała mnie, że pierwszy możliwy termin jest 31 stycznia (o ile pamiętam). To, że jestem w ciąży i do tego czasu to równie dobrze mogę urodzić nikogo nie obchodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka4x4 Re: Diabetolog 31.12.08, 12:06 u nas normalnie terminy są 3-4 miesięczne a w przypadku ciąży przyjmują tego samego dnia. Na początku ciąży trochę biegałam po lekarzach specjalistach i najodleglejszy termin jak się okazało był do..... ginekologa. Endokrynolog, diabetolog i okulista załatwieni właściwie od ręki ( nie licząc kilkugodzinnej kolejki). A może poprostu trzeba udac się do innego lekarza, w Warszawie macie kilku diabetologów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka4x4 Re: Diabetolog 31.12.08, 12:08 no i pamiętajcie że cukrzyca ciążowa to nie to samo co cukrzyca przedciążowa. W przypadku ciążowej często wystarczy tylko rozmowa z dietetykiem który powie co i jak jeśc. Odpowiedz Link Zgłoś
milkas20 [...] 31.12.08, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś