rudawka84 06.04.09, 13:01 mam pytanie, czy wasze maleństwa mają często czkawkę?mój synek ma codziennie czasem nawet 2 razy dziennie, czy to normalne?Czy mój sposób odżywiania ma na to wpływ?jestem w 35 tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: czkawka? 06.04.09, 13:52 Spoko, to normalne, moja corka miala tez kilka razy dziennie. Odzywianie nie ma wplywu. Odpowiedz Link Zgłoś
aszkerson Re: czkawka? 06.04.09, 15:30 Moja też miewa czkawki! Dość często. A że się jeszcze obraca, to w różnych częściach brzucha to odczuwam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha111 Re: czkawka? 06.04.09, 16:36 Cześć Jestem w 33tc. Od kilku dni mój synuś też ma czkawkę kilka razy dziennie. Przy pierwszej ciąży, z córką miałam to samo. Moim sposobem na czkawkę "w brzuchu" jest położenie się na jednym z boków. Zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
chrosciel1 Re: czkawka? 06.04.09, 21:36 moja córcia miała czkawkę codziennie, czasem parę razy dziennie nie zauważyłam wpływu odżywiania a jak się urodziła to nadal miała codziennie czkawkę teraz ma 4 miesiące i "czka" sporadycznie pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania ! Odpowiedz Link Zgłoś
ascool Re: czkawka? 07.04.09, 09:33 Mój synek dostał czkawki po raz 1. 2 tygodnie temu - i od tamtej pory ma czkawkę codziennie(jestem w 35tc). Przyznam że nie przepadam za tym, bo oprócz czkawki standardowe wiercenie, więc mam w takich chwilach sajgon w brzuchuPytałam się lekarki o czkawkę, jest to normalne i czynniki zewn. nie mają na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
ann21ann Re: czkawka? 07.04.09, 09:36 Moj synuś w brzuszku też czka ... I to dość często .. jednak sposobu na to nie mam ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś