amikino 11.02.04, 10:27 Czy znacie te wozki? Zastanawiam się nad kupnem tego wózka- wygląda podobnie jak Roy firmy Implast, tylko sporo tańszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanjanus Re: Wózek ARTI? 13.02.04, 01:54 Ja dopiero niedawno kupiłam taki wózek, więc trudno mi napisać cokolwiek na temat jego zachowania się w czasie eksploatacji. Wybrałam go bo wydawał mi się wygodny dla dziecka. Mój "Pepino" ma bardzo dobrą amortyzcję (jest na paskach), doskonałe hamulce, wygodny podnóżek oraz duże koła. Poza tym oczywiście regulowaną na wysokość i przekładaną rączkę. Jest wózkiem głęboko-spacerowym z dodatkowym wkładem. Jedynym minusem jest jego ciężar, ale jest to jednocześnie plus dla dziecka. Mam nadzieję, że mój wybór okarze się być trafionym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 Re: Wózek ARTI? 13.02.04, 21:03 Cześć ,ja kupiłam arti-Pepino w sierpniu.Wózek sprawdza ię bardzo dobrze.Wszysko to co pisze moja poprzedniczka to absoltna prawda.Mój jest bordowo-kremowy.Ja szczególnie sobie cenie jego zawieszenie bardzo miękkie,elastyczne i wygodne. Gdyby Cię to interesowało to ja za mc będe musiała swój sprzedać.Niestety. Jest w stanie idealnym,niczym się nie różni od nowego ,( tylko ceną) naprwde.Nawet nie jest przykurzony.W każdym razie ja też polecam Ci tą firme..Pozdrawiam Ania anma6@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś