aguszak 07.05.04, 14:46 Gdzie jesteś Słonko? Jak się czujecie Ty i Fasolka...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakasik Re: Szukam Atlantis 75 08.05.04, 20:18 Atlantis75 często można spotkać w listopadówkach, choć faktycznie ostatnio jakby mniej jej było. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Szukam Atlantis 75 09.05.04, 20:02 Szukałam w listopadówkach, ale jej ostatni wpis był kilkanaście dni temu. Znam ją bardzo długo. Razem wspierałyśmy się w staraniach i bardzo mi jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Szukam Atlantis 75 10.05.04, 10:05 No własnie też się zastanawiam, co się dzieje z przesympatyczną listopadóweczką... Może się gdzieś urlopuje albo odpoczywa od internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Jestem! : 10.05.04, 11:51 aguszak napisała: > Gdzie jesteś Słonko? Jak się czujecie Ty i Fasolka...? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Jestem! :) 10.05.04, 11:56 aguszak napisała: > Gdzie jesteś Słonko? Jak się czujecie Ty i Fasolka...? No, no... niech zgadnę co przegnało Cię na to forum?... ... GRATULACJE!!! )))) Pisz na kiedy termin, co powiedział lekarz i w ogóle jak się czujesz. Kiedy miałaś OM? Moja nieobecność spowodowana była urlopem. Miodzio Wypoczęłam i derwałam się od różnych mniejszych i większych trosk. A dziś byłam na usg (14 tc) i... przyżyłam szok. Zobaczyłam małego człowieczka: nosek, rączki i nożki. I wiedziałam szybko bijące serduszko. Nawet nie myślałam, że tak to mną wstrząśnie. Piękne przeżycie! Jestem happy, nie denerwuję się byle czym, normalnie takiego dystansu nabralam... )) Czekam na odzew! Pozdrawiam Was gorąco, Ciebie Aguś i Jakasiczka. Hej! Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Jestem! :) 10.05.04, 12:44 Nareszcie sie odezwałaś!!! Nie rób mi tego więcej, bo... się martwiłam. Ja dziś idę do gina )) Oby potwierdził, że wsjo jest ok, bo chyba zwariuję! Jak będę coś wiedziała, to sie wypiszę. Cieszę się razem z Tobą Twoim szczęściem i spokojem... ja muszę koniecznie też nabrać dystansu do wszystkiego )) Buziorasy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia36 Re: Jestem! :) 10.05.04, 20:05 Witam!!!!!!!!!!!!! Cieszę sie ogromnie dziewczyny, że Wam sie udało. Trzymajcie sie mocno!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i duzo dużo dużo zdrówka zyczę !!!!!!!!!! P.s. Mam nadzieje, że i ja niedługo będę przezywać to co Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
klara_76 Re: Jestem! :) 11.05.04, 13:12 Atlantis, sledze Twoja historie i watek listopadowy. Bardzo sie ciesze, ze Wam sie udalo i ze juz mozesz ogladac, a niedlugo poczuc, swojego dzieciaczka!!! My na razie w trakcie staran - rozpoczety 3 cykl (i mam nadzieje, ze ostatni). Mam nadzieje, ze niedlugo dolacze do szczesliwego grona "ciezarowek". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Jestem! :) 11.05.04, 13:27 klara_76 napisała: > Atlantis, sledze Twoja historie i watek listopadowy. Bardzo sie ciesze, ze Wam > sie udalo i ze juz mozesz ogladac, a niedlugo poczuc, swojego dzieciaczka!!! My > > na razie w trakcie staran - rozpoczety 3 cykl (i mam nadzieje, ze ostatni). Klaro, bardzo miło mi to czytać Trzymam kciuki za powodzenie Waszych starań! Będę Cię wypatrywała na forum. Wierz, że się uda i... do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś