pepe90 12.05.04, 13:52 Powiedzcie coś na temat stosowania wiesiołka? Od kiedy do kiedy i w jakich dawkach?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennifer1 Re: Wiesiołek? 12.05.04, 14:45 Ja brałam od pierwszego dnia cyklu. Z tego co pamietam to 3x2 tabletki. No i tylko do momentu owulacji, bo potem podobno niewskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe90 Re: Wiesiołek? 12.05.04, 16:17 Dzięki za informację! A pomogło? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatulinek Re: Wiesiołek? 13.05.04, 11:12 Ja tez sie przymierzam do wiesiołka i słyszałam ze pomaga, pare osób zaszło po nim w ciąże w pierwszym miesiącu stosowania. Bierze się go tylko do owu a co do dawkowania to niestety Ci nie pomoge. Trzymam kciuki i życzę szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe90 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 12:01 Dzięki!! Ale tym razem chyba będe musiała obyć sie bez wiesiołka bo jeśli jestem w ciąży to nie jest on wskazany, a jeśli nie jestem to będę próbować bez.Może się uda! Jeśli nie to czerwiec zacznę z wiesiołkiem! Pozdrawiam i trzymam kciki! Odzywaj się i daj znać jak tam z wiesiołkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka31 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 19:52 Napiszcie prosze po co się bierze ten wiesiołek i jakie on ma zadanie do spełnienia? Szukałam różnych informacji i nigdzie nie znalazłam informacji iż można je brać na....na ułatwienie zajścia w ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Wiesiołek? 13.05.04, 20:21 ja też już od ponad godziny szukam na necie informacji o tym wiesiołku i nic interesujacego nie znalazłam. Od pół roku staramy sie o dzidziusia i nic. W tym miesiącu już się tak nie przejmuję, bo nie chce się rozczarować, chociaż i tak będzie mi smutno. dziś jest 25dc wiec pewnie za 2 dni mi sie zacznie. Już mi smutno. Nawet nie chce robic testu bo ta kreska mnie dobija. Tylko mecze meza pytaniami czy widzi ta druga kreske. Ja zawsze ja widze, jest niewyrażna ale jest.Poprostu na oczy mi się rzuca. Wy przynajmniej macie choc jedno dziecko a ja nie moge sie cieszyc tym. Moj instynkt macierzyński na głowe mi sie rzuca choc mam 24 lata. Jak zobacze dzieciatko w telewizji to od razu łzy mi lecą. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka31 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 21:01 Sylwio! Znów powtórze to co mówią wszyscy: spasujcie, wyluzujcie, zajmij się pierdołami a ani się obejrzysz a zajdziesz w ciażę. Ja też na początku coś nie mogłam, lekarz mówił jedzcie na urlop, a ja że nie mogę. Dał mi jakieś tabletki chyba rozkurczowe, wziełam raz (przy owulacji) i bach, wyszło i nie wiem czy to autosugestia czy jakieś naprawdę dobre czopeczki. Rozumiem Twoje łzy...też płakałam gdy nie było 2 kresek. Teraz jestem bardziej spokojna, doświadczona...ale instynkt mnie wzywa i patrzę zazdrośnie na brzuszki mam. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 21:10 info o oleju z nasion wiesiołka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaandrzej Re: Wiesiołek? 14.05.04, 16:02 super ten link powinny to przeczytać panie z mojej apteki hihi, chyba pójdę tam jutro!!! pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Wiesiołek? 14.05.04, 16:21 Dieki fasolko ale ja teraz juz sie nie przejmuje jak kiedys i tak czesto nie mysle o dziecku. Ale nie rozumiem jednego. Z twojego listu wynika, że ci sie udało zajsc w ciąże. Jezeli tak to po co ci wiesiolek? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaandrzej Re: Wiesiołek? 14.05.04, 15:57 hej odkryłam to forum dopiero wczoraj!!! dużo osób pisze o tym wiesiołku, więc przeszukałąm net ale info są cienkie Nie zastanawiając się zakupiłam dziś całe opakowanie OEPAROLu za 20 zł z hakiem i mimo że to mój 7dc zaaplikowałam sobie 2 kapsułki. Pobiorę tak do 14 dc i zobaczymy :. Niestety panie w aptece nie potrafiły mi powiedzieć jaki jest związek między wiesiołkiem a zachodzeniem w ciążę ale zapewniły, ze nie zaszkodzi Pozdrawiam wszystkich Iwona z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś