Dodaj do ulubionych

Wiesiołek?

12.05.04, 13:52
Powiedzcie coś na temat stosowania wiesiołka? Od kiedy do kiedy i w jakich
dawkach?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jennifer1 Re: Wiesiołek? 12.05.04, 14:45
      Ja brałam od pierwszego dnia cyklu. Z tego co pamietam to 3x2 tabletki. No i
      tylko do momentu owulacji, bo potem podobno niewskazane.
      • pepe90 Re: Wiesiołek? 12.05.04, 16:17
        Dzięki za informację! A pomogło? Pozdrawiam
    • kwiatulinek Re: Wiesiołek? 13.05.04, 11:12
      Ja tez sie przymierzam do wiesiołka i słyszałam ze pomaga, pare osób zaszło po
      nim w ciąże w pierwszym miesiącu stosowania. Bierze się go tylko do owu a co do
      dawkowania to niestety Ci nie pomoge. Trzymam kciuki i życzę szybkiego ujrzenia
      dwóch kreseczek.
    • pepe90 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 12:01
      Dzięki!! Ale tym razem chyba będe musiała obyć sie bez wiesiołka bo jeśli
      jestem w ciąży to nie jest on wskazany, a jeśli nie jestem to będę próbować
      bez.Może się uda! Jeśli nie to czerwiec zacznę z wiesiołkiem!
      Pozdrawiam i trzymam kciki! Odzywaj się i daj znać jak tam z wiesiołkiem!
    • fasolka31 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 19:52
      Napiszcie prosze po co się bierze ten wiesiołek i jakie on ma zadanie do
      spełnienia? Szukałam różnych informacji i nigdzie nie znalazłam informacji iż
      można je brać na....na ułatwienie zajścia w ciążę?
      • sylwiawm Re: Wiesiołek? 13.05.04, 20:21
        ja też już od ponad godziny szukam na necie informacji o tym wiesiołku i nic
        interesujacego nie znalazłam. Od pół roku staramy sie o dzidziusia i nic. W tym
        miesiącu już się tak nie przejmuję, bo nie chce się rozczarować, chociaż i tak
        będzie mi smutno. dziś jest 25dc wiec pewnie za 2 dni mi sie zacznie. Już mi
        smutno. Nawet nie chce robic testu bo ta kreska mnie dobija. Tylko mecze meza
        pytaniami czy widzi ta druga kreske. Ja zawsze ja widze, jest niewyrażna ale
        jest.Poprostu na oczy mi się rzuca. Wy przynajmniej macie choc jedno dziecko a
        ja nie moge sie cieszyc tym. Moj instynkt macierzyński na głowe mi sie rzuca
        choc mam 24 lata. Jak zobacze dzieciatko w telewizji to od razu łzy mi lecą. I
        co wy na to?
        • fasolka31 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 21:01
          Sylwio!
          Znów powtórze to co mówią wszyscy: spasujcie, wyluzujcie, zajmij się pierdołami
          a ani się obejrzysz a zajdziesz w ciażę. Ja też na początku coś nie mogłam,
          lekarz mówił jedzcie na urlop, a ja że nie mogę. Dał mi jakieś tabletki chyba
          rozkurczowe, wziełam raz (przy owulacji) i bach, wyszło i nie wiem czy to
          autosugestia czy jakieś naprawdę dobre czopeczki.
          Rozumiem Twoje łzy...też płakałam gdy nie było 2 kresek. Teraz jestem bardziej
          spokojna, doświadczona...ale instynkt mnie wzywa i patrzę zazdrośnie na
          brzuszki mam.
          Pozdrówka
          • ella1976 Re: Wiesiołek? 13.05.04, 21:10
            info o oleju z nasion wiesiołka

Pozdrawiam
            • pepe90 Re: Wiesiołek? 14.05.04, 09:00
              Dzięki Ellu! Pozdrawiam serdecznie!
            • iwonaandrzej Re: Wiesiołek? 14.05.04, 16:02
              super ten link smile powinny to przeczytać panie z mojej apteki hihi, chyba pójdę
              tam jutro!!! pozdrawiam

Iwona
          • sylwiawm Re: Wiesiołek? 14.05.04, 16:21
            Dieki fasolko ale ja teraz juz sie nie przejmuje jak kiedys i tak czesto nie
            mysle o dziecku. Ale nie rozumiem jednego. Z twojego listu wynika, że ci sie
            udało zajsc w ciąże. Jezeli tak to po co ci wiesiolek?
    • iwonaandrzej Re: Wiesiołek? 14.05.04, 15:57
      hej
      odkryłam to forum dopiero wczoraj!!! dużo osób pisze o tym wiesiołku, więc
      przeszukałąm net ale info są cienkie sad Nie zastanawiając się zakupiłam dziś
      całe opakowanie OEPAROLu za 20 zł z hakiem i mimo że to mój 7dc zaaplikowałam
      sobie 2 kapsułki. Pobiorę tak do 14 dc i zobaczymy :. Niestety panie w aptece
      nie potrafiły mi powiedzieć jaki jest związek między wiesiołkiem a zachodzeniem
      w ciążę ale zapewniły, ze nie zaszkodzi smile
      Pozdrawiam wszystkich
      Iwona z Łodzi
      • sylwiawm Re: Wiesiołek? 14.05.04, 19:59
        ta stronka powyżej jest świetna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka