Dodaj do ulubionych

Luty-Warszawa

16.07.04, 11:56
kto ma termin na luty i planuje rodzic na Starynkiewicza??? ja mam termin na
23 lutego
Obserwuj wątek
    • kluseczka74 Re: Luty-Warszawa 16.07.04, 16:06
      Hej !
      Widziałam Cię na wątku Luty 2005. Też tam jestem. Mieszkam w Warszawie, temin
      mam na 19 lutego. Co do planów szpitalnych to snuję je bardzo ostrożnie bo za
      pierwszym razem mi sie nie udało. Tak więc teraz czekam do 04.08 na koniec 12
      tygonia. Poki co trwa 10 tydzień od OM. Jeśli jednak miałabym coś planowac to
      albo Żelazna albo szpital w Pruszkiowie. I tu i tu pracuje mój lekarz. Nie wiem
      jeszcze tyle czasu.
      Pozrawiam Cię serdecznie.
      Kluseczka i Fasolka
      • azdort Re: Luty-Warszawa 16.07.04, 16:17
        Ja mam termin na 24 lutego, wiec jezeli wszystko pojdzie dobrze to mozemy
        rodzic nawet tego samego dnia.
        Jezeli moja sytuacja finansowa drastycznie sie nie zmieni, bede rodzic w
        Damianie tak jak poprzednio. Chyba, ze bylyby jakies kompikacje to wtedy bede
        musiala zmienic zdanie.
        Pozdr
    • monsiu73 Re: Luty-Warszawa 19.07.04, 14:14
      witam,
      mam termin na 13 lutego,właśnie zaczęłam 11 tc.Mieszkan na Grochowie i myślę o
      porodzie w Szpitalu Praskim. To moje pierwsze dziecko.
      Chętnie powymieniam się z Wami doświadczeniami na tym forum.
      Pozdrawiam wszystkie lutówkismile))
      • plumcio Re: Luty-Warszawa 20.07.04, 15:16
        Ja tez jestem z Warszawy, dokladnie Gocław.
        Zamierzam rodzic w IMiDz tak jak ostatnio, poza tym jest tam moj lekarz
        prowadzacy.
        Termin mam na 2 lutego

Plumcio
        • azdort Re: Luty-Warszawa 20.07.04, 15:20
          Ja tez mam lekarza z IMiD, prowadzil moja poprzednia ciaze tez. pracuje tez w
          Damianie, ale ostarnio cos sie na nim zawiodlam i nie moge sie przemoc zeby
          znowu do niego pojsc. Mowie o dr Niemcu, moze kojarzysz?
          • bietka2 Re: Luty-Warszawa 20.07.04, 15:30
            Jestem beznadziejna znowu wpisalam sie powyzej jako azdort.
            Pozdrawiam Bietka
            • juli.24 Re: Luty-Warszawa 05.08.04, 10:19
              ja kochane mam termin na 11 lutego i kompletnie nie mam pojecia,ktory szpital
              wybrac..slyszalam,ze dobry jest na karowej,ale czy to prawda..nie wiem.
              niestety nie stac mnie na prywatny szpitalik,ale w damianie podobno fajnie sie
              rodzismilemoja znajoma tam rodzil i byla zadowolonasmilepozdrawiam wszystkie mauskismile
              • martinika Re: Luty-Warszawa 06.08.04, 13:27
                fajnie że napisałyście troszke, ja narazie chodze do Luxmedu bo mam opieke
                medyczną z pracy, prowadzi mnie dr Króliński fajny facet narazie jest dobrze
                miałam kiedys u niego robiony zabieg i byłam zadowolona, więc znowu jemu
                zaufałam, mam nadzieje że się nie myle,
                Buziaki
                • jkoziara Re: Luty-Warszawa 07.08.04, 18:54
                  A ja 16 lutego chciałbym na wołoskiej w MSWiA.
    • krysia79 Re: Luty-Warszawa 09.08.04, 12:10
      Mam termin na 17 lutego (z OM)i zamierzam rodzić albo na Starynkiewicza albo na
      Karowej bo moja lekarka tam pracuje. Pewnie niedlugo pojdziemy z mezem obejrzec
      oba szpitale bo chcialam sie zapisac do szkoly rodzenia a to trzeba zrobic z
      wyprzedzeniem 2-3m-cy (tak slyszalam). Dlatego chce wiedziec wczesniej gdzie
      bede rodzic, zebym mogla zapisac sie do tego szpitala na zajecia.
      Wlasciwie to najwieksze znaczenie ma dla mnie mozliwosc spedzenia tych chwil w
      osobnym pokoju z mezem i podanie znieczulenia zo. Chcialabym tez polozna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka